Συζήτηση χρήστη:Γιάννης Ευαγγελίου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Γιάννης Ευαγγελίου, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ό,τι απορία έχεις. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Μια παράκληση: Αν μπορείς και επιθυμείς συμπλήρωσε αυτό το πολύ μικρό ερωτηματολόγιο που δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό: https://blog.wikimedia.gr/new-users-form-2020/

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 20:01, 29 Απριλίου 2020 (UTC)

We sent you an e-mail[επεξεργασία κώδικα]

Hello Γιάννης Ευαγγελίου,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (συζήτηση) 18:48, 25 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Στις εικόνες που ανεβάζεις θα πρέπει να συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία και να επιλέγεις την κατάλληλη άδεια. Για παράδειγμα δες στη σελίδα Αρχείο:Beetlejuiceposter.jpg--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:15, 28 Νοεμβρίου 2020 (UTC)

Αν δε συμπληρωθούν τα στοιχεία των εικόνων άμεσα, θα διαγραφούν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:07, 28 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

Κάποιες εικόνες επιτρέπεται να ανεβαίνουν υπό το καθεστώς εύλογης χρήσης, π.χ. οι αφίσες παραπάνω. Όχι όμως και κάθε εικόνα που βρίσκουμε στο διαδίκτυο καθώς παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:07, 28 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

Όσο συνεχίζεις να ανεβάζεις εικόνες με λάθος άδειες και χωρίς να συμπληρώνεις τα στοιχεία που απαιτούνται, απλά θα διαγράφονται.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:53, 6 Ιανουαρίου 2021 (UTC)

Καλή χρονιά![επεξεργασία κώδικα]

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος και μακάρι τα πράγματα στην νέα χρονιά να κυλήσουν από ότι σε αυτήν εδώ.

Επανάσταση 1821[επεξεργασία κώδικα]

Σαν σήμερα πριν άπο 200 χρόνια ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην Μολδοβλαχία.

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Συνεχίζεις να ανεβάζεις εικόνες χωρίς να έχεις αφιερώσει 10 λεπτά (δε χρειάζεται παραπάνω) για να καταλάβεις τι ισχύει με τα πνευματικά δικαιώματα. Μη συνεχίσεις παρακαλώ. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:32, 18 Απριλίου 2021 (UTC)

Στο πεδίο δημιουργός όμως έχεις βάλει τον εαυτό σου. Αυτό το λογότυπο πάλι δεν είναι ελεύθερο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:34, 18 Απριλίου 2021 (UTC)

Γενέθλια[επεξεργασία κώδικα]

Σήμερα συμπληρώνεται 1 χρόνος απο τότε που εγγράφτηκα για πρώτη φορά με την τωρινή μου ονομασία στο Βικιπαίδεια.

Άνοιξη ΚΑΕ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, έχει ξεκινήσει το Άνοιξη ΚΑΕ 2021, ένας διαγωνισμός για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που τρέχει και εδώ για έκτη χρονιά. Σχετικά με τα λήμματα που γράφεις για την Τουρκία, είναι έγκυρα για τον μαραθώνιο. Τα έπαθλα για πέντε χρήστες είναι βιβλία αξίας 80 ευρώ. NikosLikomitros (συζήτηση) 10:33, 1 Μαΐου 2021 (UTC)