Συζήτηση χρήστη:Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(ru) Добро пожаловать

Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Η μεταφορά των κειμένων από τη συγκεκριμένη πηγή είναι αυτούσια;--The Elder (συζήτηση) 10:37, 20 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Λημματογράφηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας, δεν μεταφέρουμε αυτούσια τα γραπτά του συγγραφέα παρά μόνο για τις ονομασίες. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας (συζήτηση) 10:46, 20 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Ευχαριστούμε για την προσφορά σας--The Elder (συζήτηση) 10:59, 20 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Όχι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Οι υπεύθυνοι για το ανάλογο εισιτήριο OTRS μόλις το παραλάβουν, θα το τοποθετήσουν στη σελίδα συζήτησης των λημμάτων. Και πάλι ευχαριστούμε για τον πλούτο των λαογραφικών στοιχείων--The Elder (συζήτηση) 09:38, 23 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά. The Elder (συζήτηση) Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας (συζήτηση) 09:41, 23 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Κατηγοριοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, για την πιο ορθολογική οργάνωση των κατηγοριών της Βικιπαίδειας εφαρμόζεται η έννοια την υποκατηγορίας όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Στην κατηγορία:Λαογραφία για παράδειγμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή 26 υποκατηγορίες. Τα λήμματα που αυτή την στιγμή επιμερίζονται σε αυτές τις 26 κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και η κατηγορία:Ελληνικές φορεσιές) θα μπορούσαν να υπάρχουν ταυτόχρονα και στην κατηγορία Λαογραφία μετατρέποντας την έτσι χαοτική και καθόλου χρηστική. Γι αυτό αφαίρεσα τις κατηγορίες εδώ που εσφαλμένα αναιρέσατε εδώ. Η κατηγορία ελληνική φορεσιά είναι ήδη υποκατηγορία των κατηγοριών Κατηγορία:Λαογραφία και Κατηγορία:Ένδυση. Για περισσότερες λεπτομερείς μπορείτε να δείτε επίσης Βικιπαίδεια:Κατηγοριοποίηση. Καλή συνέχεια! --Nikosguard συζήτηση 10:59, 24 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

  • Καλημέρα σας και ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση. Αν θέλετε μπορείτε να βγάλετε τις κατηγορίες και από όλες τις υπόλοιπες συνεισφορές μας. Σε κάθε περίπτωση αν βρείτε κάτι άλλο, μας ενημερώνετε. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας (συζήτηση) 09:44, 27 Οκτωβρίου 2014 (UTC)