Χρήστης:Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Χρήστης Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας είναι ο επίσημος λογαριασμός του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας Αττικής, ο οποίος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης του λαογραφικού στοιχείου που κατέχει ο δήμος και η ΚΕΔΗΜΕ. Για την επιβεβαίωση των στοιχείων έχει σταλεί στη διεύθυνση permissions-el@wikipedia.org σχετικό έγγραφο, ενυπόγραφο από το Δήμαρχο και από την Υπηρεσία που διαχειρίζεται τον λογαριασμό.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Τμήμα Μηχανογράφησης Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας (συζήτηση) 09:51, 23 Οκτωβρίου 2014 (UTC)


OTRS Έχει επιβεβαιωθεί από το OTRS το δικαίωμα του χρήστη Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας στην χρήση περιεχομένου από τις παρακάτω πηγές, οι οποίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ίδιου. Έχει δοθεί άδεια από τον ίδιο για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με την CC-BY-SA-3.0 και την GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2014102110007702.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί αμέσως.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.