Συζήτηση:F-16 Fighting Falcon

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος « F-16 Fighting Falcon ».

Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Κουτί πληροφοριών[επεξεργασία κώδικα]

Ρε παιδια πως δημιουργείς φόρμες ? θα αρχίσω να γράφω για αεροπλάνα ετσι θα χρειαστω να κάνω φόρμα

Τι Φόρμα θα χρειαστείς; Τελικά όπως φαίνεται η φόρμα μετάφρασης υπάρχει. --Δνόφος 15:45, 30 Μαΐου 2005 (UTC)


εννοώ μια φόρμα όπως αυτή http://fr.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Falcon όπου θα μπόρω να βάζω τα χαρακτηριστικά κάθε αεροπλάνου

Αν θες να μεταφράσεις ο ίδιος τ σελίδα όμως, όπως λέει το template, πρέπει να γράψεις {{being_translated}} αντί για {{μετάφραση}} --Δνόφος 15:49, 30 Μαΐου 2005 (UTC)

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Θα προσπαθήσω να μάθω παρόλα αυτά. --Δνόφος 15:52, 30 Μαΐου 2005 (UTC)

Υποθέτω ότι θέλεις κάτι όπως το παρακάτω (Πρότυπο:Κουτί πληροφοριών μαχητικού αεροπλάνου, το πρότυπο σβήστηκε γιατί έπιανε χώρο στη σελίδα, σόρρυ για την επεξεργασία σχολίου αλλά ήταν απαραίτητη για την κατανόηση του τι έκανα. --dead3y3 (συζήτηση) 13:51, 23 Νοεμβρίου 2010 (UTC)). Μπορείς να το αντιγράφεις εκεί που θέλεις και να το αλλάζεις επιτόπου στα σημεία που πρέπει, ή να μου πεις ότι είναι εντάξει ώστε να το μετατράψω σε πρότυπο (φόρμα) το οποίο θα καλείς με παραμέτρους π.χ. { {αεροπλάνο|όνομα=f-16 fighting falcon|εικόνα=τάδε.jpg... κλπ. }} Μια από αυτές τις μέρες θα κάνω ένα βοήθημα για την κατασκευή προτύπων (φορμών). —Geraki μήνυμα2005-05-30 T 16:27 Z

ναι κάτι τετοιο είναι αυτό που ζήτησα!

Γενικά, επειδή η αγγλική Βοήθεια είναι κάπως δυσανάγνωστη (και βασίζεται περισσότερο στη γενική λειτουργία των προτύπων παρά στη δημιουργία του ίδιου του boilerplate text), αν μπορείς αντί να δημουργείς πρότυπα, γράψε έναν κατανοητό οδηγό και θα γράψουμε εμείς πρότυπα. --Δνόφος 01:51, 31 Μαΐου 2005 (UTC)

Πες ένα ευχαριστώ στον Origenis που σου έβαλε και εικόνα στο πρότυπό σου :)))) --Lucinos 5 Ιουλίου 2005 05:03 (UTC)

Μονάδες εκτός μετρικού;[επεξεργασία κώδικα]

Είναι πράγματι χρήσιμη η παράθεση στοιχείων σε μονάδες εκτός του μετρικού συστήματος (π.χ. in, ft, lb κ.τ.ό.); Αξίζει να κοιτάξουμε τις σελίδες της Βικιπαίδειας εκτός των γραμμένων στα αγγλικά, για να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος. --Matesi1976 11:45, 22 Αυγούστου 2006 (UTC)

Επέκταση ενοτήτων[επεξεργασία κώδικα]

Επέκτεινα κάπως τη σελίδα με τους τομείς "Ιστορία", "Το F-16 σε πόλεμο" και "Το F-16 στην ΠΑ". Πιστεύω ότι σύντομα θα βρώ κι άλλο χρόνο και πηγές για να ανανεώσω τους τομείς και να δημιουργηθεί ένα άρθριο διαφορετικό από αυτό της αγγλικής έκδοσης και πιο κεντραρισμένο στην χρήση του τύπου στην Ελλάδα. Όσον αφορά την εικόνα που έχω προσθέσει από εμπλοκή, αν πιστεύετε ότι παραβιάζει το NPOV, ή πνευματικά δικαιώματα, σβήστε την (ή πείτε μου να τη σβήσω). Την τοποθέτησα γιατί το βίντεο από το οποίο προέρχεται είναι από τα πιο γνωστά στην Ελλάδα από το F-16 και επιπλέον παρουσιάζει στον αναγνώστη πιο χειροπιαστά στοιχεία για τις εμπλοκές στο Αιγαίο. Είμαι βεβαίως ανοιχτός σε προτάσεις για οτιδήποτε ! --Geohack 16:23, 21 Αυγούστου 2006 (UTC)

Ανανέωση μοιρών[επεξεργασία κώδικα]

Ανανέωσα τις μοίρες που υπηρετεί καθώς πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία και η "Τίγρης". Από όσο ξέρω όμως τα ΣΜΕΤ δεν είναι τίποτα άλλο από προσομοιωτές με ψηφιακά αεροσκάφη και στην Ανδραβίδα δεν υπάρχει καμία εκπαιδευτική μοίρα. Απλά πριν το διορθώσω θα ήθελα να σιγουρευτώ.--Aravantinos 15.52, 10 Νοεμβρίου 2010 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [1] --Gerakibot (συζήτηση) 18:56, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)