Συζήτηση:Στήβεν Χόκινγκ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος «Στήβεν Χόκινγκ».
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Επιχείρηση Αθεϊσμός Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αθεϊσμός», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του Αθεϊσμού από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Ορθογραφία λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος, που ενδεχομένως δεν αντιλήφθηκα, ο οποίος να υπαγορεύει την γραφή του ξένου ονόματος Στίβεν με ήτα αντί της απλούστερης γραφής με ιώτα? Σε άλλες περιπτώσεις είμαστε σχολαστικοί με τέτοιες λεπτομέρειες και μου κάνει εντύπωση, που σε ένα αρκετά παλιό λήμμα το λάθος αυτό "ανθίσταται". Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα πρότεινα μεταφορά / μετονομασία του λήμματος και ανακατεύθυνση από τον τωρινό στον νέο τίτλο. --MedMan (συζήτηση) 11:27, 9 Απριλίου 2018 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

η πρώτη παράγραφος είναι προσβλητική και δυσφημιστική Αναφορά: 46.103.88.228 18:43, 8 Ιανουαρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]