Συζήτηση:ΝΕΡΙΤ 1/Πρόταση επαναδημιουργίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

ΝΕΡΙΤ1[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: διατήρηση της ανακατεύθυνσης -geraki (συζήτηση) 17:02, 5 Μαΐου 2015 (UTC). Παρακαλώ μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.

Πιστεύω, σε αντίθεση με τις φήμες για ΣΥΡΙΖΑ και άλλα, πως έφτασε ο καιρός να ξανά δημιουργηθεί το λήμμα τις ΝΕΡΙΤ1. Το κανάλι θα μας κρατάει συντροφιά για πολλά χρόνια και είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα ξεχωριστό λήμμα με περισσότερες πληροφορίες και σαφέστατα παρουσίαση περισσότερης εγκυκλοπαιδικότητας. -Editor123- 11:12, 28 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλιο Άλλο πράγμα οι συναισθηματισμοί και άλλο η εγκυκλοπαιδικότητα... Εδώ βλέπω μόνο το πρώτο και κανένα επιχείρημα για το δεύτερο... Οπότε θα ταχθώ Κατά όσο δεν βλέπω κάποιο σοβαρό επιχείρημα υπέρ της επαναδημιουργίας του λήμματος...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:16, 28 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλιο 1. Παρουσίαση εγκυκλοπαιδικότητας, μετά από λειτουργία 1 μισή χρόνο και περισσότερο, λειτουργίας του καναλιού.

2. Παρουσίαση περισσότερων πληροφοριών σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση στο λήμμα της ΝΕΡΙΤ. 3. Βασικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ. Κανένα κανάλι από τα τρία δεν έχει ξεχωριστό λήμμα και στο λήμμα της ΝΕΡΙΤ δεν αναγράφονται ούτε οι συχνότητες των καναλιών ούτε το ιστορικό ούτε οι εκπομπές κ.α. 4. Το λήμμα της ΝΕΡΙΤ έχει γίνει δυσανάγνωστο ενώ με την δημιουργία του λήμματος στο ΝΕΡΙΤ 1 της μητρικής εταιρίας θα υπάρχουν λιγότερες φλυαρίες. 5. Θα προχωρήσω σε μία σύγκριση. Είχε αναφερθεί στο παρελθόν πως η ΒΠ δεν είναι λίστα και είχε διαγραφεί η παράγραφος των εκπομπών στο κανάλι της ΝΕΡΙΤ1. Στα κανάλια της ΕΡΤ όμως υπάρχουν επί χρόνια αλλά δεν έχουν διαγραφεί. Επίσης και η ΕΡΤ HD δεν είχε εγκυκλοπαιδικότητα αλλά δεν συγχωνεύθηκε. -Editor123- 11:27, 28 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλιο Μα τί σχέση έχει η ΕΡΤ HD με την ΝΕΡΙΤ 1 ? Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και είναι γενικά εντελώς λάθος να πιστεύεται ότι "επειδή έτσι έγινε εκεί, έτσι πρέπει να γίνει κι εδώ"...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:31, 28 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλιο Μα μόνο για την σύγκριση που έκανα σχολιάσατε; Και στην ΒΠ δεν υπάρχει πιστεύω υπάρχει το πρέπει.

Σχόλιο Απ΄ ότι κατάλαβα η συζήτηση είναι για την επαναδημιουργία του λήμματος ΝΕΡΙΤ 1. Καλό θα ήταν η συζήτηση να μετακινηθεί στο Συζήτηση:ΝΕΡΙΤ 1/Πρόταση επαναδημιουργίας.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη George23820 (συζήτησησυνεισφορά) .

Υπέρ Ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν είμαι πάνω από 1 χρόνο στην ΒΠ και δεν ξέρω καλά. Την μετακίνησα εκεί.

Επαναλαμβάνω, πρόταση επαναφοράς με μερικά από τα επιχειρήματά μου: 1. Παρουσίαση εγκυκλοπαιδικότητας, μετά από λειτουργία 1 μισή χρόνο και περισσότερο, λειτουργίας του καναλιού. 2. Παρουσίαση περισσότερων πληροφοριών σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση στο λήμμα της ΝΕΡΙΤ. 3. Βασικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ. Κανένα κανάλι από τα τρία δεν έχει ξεχωριστό λήμμα και στο λήμμα της ΝΕΡΙΤ δεν αναγράφονται ούτε οι συχνότητες των καναλιών ούτε το ιστορικό ούτε οι εκπομπές κ.α. 4. Το λήμμα της ΝΕΡΙΤ έχει γίνει δυσανάγνωστο ενώ με την δημιουργία του λήμματος στο ΝΕΡΙΤ 1 της μητρικής εταιρίας θα υπάρχουν λιγότερες φλυαρίες. -Editor123- 11:53, 28 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Κατά Δεν βλέπω κανένα επιχείρημα που να βασίζεται σε πηγές που να δείχνει πως έχει αλλάξει η εγκυκλοπαιδικότητα του λήμματος. Το να μπουν δευτερεύουσες μη εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες όπως οι εκπομπές και τα προγράμματα δεν είναι λόγος επαναδημιουργίας του λήμματος. Ούτε είναι λόγος υποκειμενικές κρίσεις πως το λήμμα της ΝΕΡΙΤ έχει γίνει "δυσανάγνωστο". Μια χαρά ευανάγνωστο είναι κτγμ και τα τμήματα για τα κανάλια εξακολουθούν να μην ξεπερνούν τη μία παράγραφο. --Auslaender (συζήτηση) 12:23, 29 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Εγώ πιστεύω ότι ένα κανάλι που εκπέμπει πανελλαδικά (πόσο μάλλον αν είναι κρατικό) «έχει κερδίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την προσοχή του κόσμου», επίσης έχει σημειώσει και υψηλές τηλεθεάσεις [1] (όσο βέβαια και πολύ χαμηλές [2]). Η Καθημερινή την αναφέρει ως ένα από πέντε μεγάλα κανάλια [3]. ελπίζω μόνο το λήμμα να μην καταλήξει κατάλογος εκπομπών -διευθυντών-συχνοτήτων εκπομπής και άντρο φημολογιών. --C Messier 18:45, 29 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Για όσους ενδιαφέρονται για το πώς ήταν λήμμα πριν διαγραφεί: [4] --C Messier 18:47, 29 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σχόλιο«ελπίζω μόνο το λήμμα να μην καταλήξει κατάλογος εκπομπών -διευθυντών-συχνοτήτων εκπομπής και άντρο φημολογιών.» Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των λημμάτων όταν δεν υπάρχουν πηγές που να ασχολούνται εκτενώς. Τι ακριβώς μπορεί να γραφτεί για το κανάλι που δεν υπάγεται σε αυτά που έγραψες και δεν υπάρχει στις 2 παραγράφους του στο λήμμα της ΝΕΡΙΤ; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να γραφτούν εκεί και όταν υπάρχει ένα σώμα πληροφοριών 3-4 γεμάτων παραγράφων να δημιουργηθεί ξεχωριστό λήμμα. Και για να είμαι και στο πνεύμα των ημερών, ας περιμένουμε ένα μήνα πριν κάνουμε κάτι γιατί το κόμμα που προηγείται στις δημοσκοπήσεις έχει πει πως θα επαναφέρει την ΕΡΤ...--Auslaender (συζήτηση) 19:27, 29 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)
Προσθήκη. Το πως ήταν το λήμμα είναι χαρακτηριστικό του προβλήματος. Πληροφορίες για το ανταποδοτικό τέλος κ.α. που δεν αφορούν την Ν1, συχνότητες, τεράστιος κατάλογος εκπομπών και συχνοτήτων που κτγμ είναι για σβήσιμο και ένα κακογραμμένο πράγμα που συναγωνίζεται το άθλιο λήμμα της ΕΡΤ για ένα από τα χειρότερα της βίκι.--Auslaender (συζήτηση) 19:33, 29 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)
Κ. Auslaender έχω παρατηρήσει πως έχετε ξανά σχολιάσει στο παρελθόν για το πρώτο κόμμα που προηγείται (ΣΥΡΙΖΑ). Δεν είναι κάτι που πιστεύω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρει την ΕΡΤ και γενικά δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι μας σύρουν, (συγνώμη κιόλας), αλλά οι αλήθειες θα λάμψουν σύντομα. Ας επανέλθω στο κύριο θέμα το λήμμα δεν ήταν έτσι πριν την τελευταία του διαγραφή καθώς εγώ ο ίδιος είχα καταργήσει την λίστα με τις εκπομπές και την είχα αναπτύξει σε μία παράγραφο. --141.255.65.142-- 11:27, 30 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)
Και συγνώμη κιόλας γιατί αυτό είναι άδικο. Θα προχωρήσω και εγώ σε σύγκριση γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Τι περισσότερη εγκυκλοπαιδικότητα έχει αυτό το λήμμα: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%A41 , που δεν έχει η ΝΕΡΙΤ1; --141.255.65.142-- 11:27, 30 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)
Ιστορία... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:34, 30 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)
Χωρίς πηγές.... --141.255.65.142-- 12:20, 31 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Υπέρ Έκανα επαναδημιουργία του λήμματος. --85.75.179.204 17:38, 22 Φεβρουαρίου 2015 (UTC)

Υπέρ Η ιστορία του καναλιού πλέον καλύπτει τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας.-shadow eddy- 18:03, 3 Απριλίου 2015 (UTC)