Συζήτηση:Μαρί Σαντάλ Μίλλερ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν βρίσκω κάποια εγκυκλοπαιδικότητα. Η κυρία παντρεύτηκε ένα μέλος πρώην βασιλικής οικογένειας ενώ οι πληροφορίες για το γάμο που αναφέρονται μάλλον αφορούν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και όχι μια εγκυκλοπαίδεια. Προτείνω μερική συγχώνευση με το Παύλος ντε Γκρέτσια. *Αλέξανδρος 08:36, 17 Απριλίου 2011 (UTC)

  • Διαφωνώ, άλλο το άν έκανε κάτι σημαντικό ή είναι σημαντική κατά την προσωπική κρίση του καθενός (όπου δεν διαφωνώ μαζί σου) και άλλο αν ο κόσμος ασχολείται μαζί της (=σημαντικό για την Βικιπαίδεια). Όλοι την ξέρουν και πολλοί θα την ψάξουν γιατί απλώς αναφέρεται από δω και από κει. Το θέμα είναι να αναφέρονται οι πληροφορίες με εγκυκλοπαιδικό τρόπο. Ενδεικτικά μόνο (το ξέρω ότι δεν είναι εν γένει επιχείρημα, αλλά 100.000 ευρέσεις είναι δύσκολο να τις αγνοείς) [1] [2]. --Egmontaℨ 08:54, 17 Απριλίου 2011 (UTC)
Δεν ζήτησα διαγραφή του άρθρου αλλά συγχώνευσή του. Όπως ίσως γνωρίζεις είναι δυνατό το Μαρί Σαντάλ Μίλλερ να ανακατευθύνει σε ενότητα του άρθρου Παύλος ντε Γκρέτσια. *Αλέξανδρος 08:56, 17 Απριλίου 2011 (UTC)

Και εγώ το βρίσκω εγκυκλοπαιδικό.--Diu 09:19, 17 Απριλίου 2011 (UTC)

Πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί σαν ξεχωριστό άρθρο, μπορεί σε μας εδώ να είναι γνωστή ως "η κυρία του κυρίου", αλλά δεν ισχύει γενικότερα το ίδιο πράγμα. --Veron 10:00, 17 Απριλίου 2011 (UTC)

Πιστεύω, ότι η σελίδα Μαρί Σαντάλ Μίλλερ αναφέρει πράγματα για την Μαρί Σαντάλ, τα οποία στη σελίδα του Παύλου, θα ήταν εν μέρει άσχετα. Αναγράφονται σε αυτήν τη σελίδα πράγματα, τα οποία δεν είναι πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Παύλο. Δεν θα ήταν σωστό ούτε μερική, αλλά ούτε και ολόκληρη συγχώνευση, κατά την γνώμη μου. EllinasOrthodoxos (talk) 08:22, 3 Μαρτίου 2012 (UTC)

Διαφωνώ με την συγχώνευση. Στέκεται μια χαρά ως αυτόνομο άρθρο. --Ttzavarasσυζήτηση 08:47, 3 Μαρτίου 2012 (UTC)


Από την παραπάνω συζήτηση προκύπτει ότι η πινακίδα {{συγχώνευση}} μπορεί να αφαιρεθεί. Την αφαιρώ λοιπόν. --Nikoguardσυζήτηση 21:01, 20 Αυγούστου 2012 (UTC)

Πως προκύπτει ο όρος "πριγκίπισσα"????[επεξεργασία κώδικα]

Συγνωμη αλλα, από που προκύπτει ο τίτλος "πριγκίπισσα"????? Είναι το βασιλικό αξίωμα εν ισχύ??? Ο πεθερός της έχει καθαιρεθεί, είναι ΕΚΠΤΩΤΟΣ. Θεωρώ ότι ο τίτλος αυτός παραπλανά το κοινό και μπορεί να δημιουργήσει σύγχιση σε ανθρώπους που δεν εχουν αμεση επαφη με την Ελληνική πραγματικότητα. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 46.65.255.90 (συζήτησησυνεισφορά) .