Συζήτηση χρήστη:EllinasOrthodoxos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 20:25, 8 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Δημοτική Ενότητα Πηνείας[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ έφτιαξα αυτό το άρθρο. Για οτιδήποτε θέλετε γι' αυτό το άρθρο γράψτε μου ΕΔΩ! EllinasOrthodoxos (talk) 17:21, 6 Μαρτίου 2012 (UTC)

Αφαίρεση[επεξεργασία κώδικα]

Αφαιρώ όποια παρουσίαση πολιτικών πεποιθήσεων εμφανίζεις και σε παρακαλώ να μην το συνεχίσεις στο μέλλον. Φιλικά. Cee Kay 18:20, 6 Μαρτίου 2012 (UTC)

Τι πρότυπο ψάχνεις ? Βικιπαίδεια:Πρότυπα & Κατηγορία:Πρότυπα --✻tony esopi λέγε 20:54, 10 Μαρτίου 2012 (UTC)

Δεν υπάρχουν μαζεμένα κάπου αυτά αλλά εδώ Κατηγορία:Πρότυπα σκόρπια στις κατηγορίες που βλέπεις. Η ψάχνεις εδω η σε αρθρα , υπομονη θέλει μονο. --✻tony esopi λέγε 21:04, 10 Μαρτίου 2012 (UTC)

Ποιός ο λόγος για ότι έβαλες εδω Συζήτηση χρήστη:Ttzavaras, την φωτογραφία ενοώ, απαιτώ εξηγήσεις. --✻tony esopi λέγε 18:29, 13 Μαρτίου 2012 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, έχεις έναν μήνα φραγή από τώρα, μπορείς να γράφεις εδώ και μόνον εδώ όπου αλλού γράψεις θα διπλασιάζεται η ποινή σου. Δεύτερη φορά που το κάνεις την προηγούμενη στην χάρισα σου ζήτησα εξηγήσεις δεν απάντησες ποτέ. εδω δεν είναι φόρουμ ούτε χώρος για τρόλιασμα , συμμορφώσου αλλιώς θα μπλοκαριστεί και ο άλλος λογαριασμός που ισχυρίζεσαι ότι είναι αδελφός σου. Επίσης θα σβήσω το προφίλ σου, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές σου πεποιηθήσεις ούτε σε πια παράταξη ανήκεις, ούτε επίσης θέλουμε να μπούνε αντίθετη παράταξη και αν το κάνετε εδω πεδίο μαχών. Φιλικά --✻tony esopi λέγε 13:15, 21 Μαρτίου 2012 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ EllinasOrthodoxos, το λήμμα ΟΡΤ που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:09, 11 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)