Συζήτηση:Γιώργος Γ. Βλάχος/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γιώργος Γ. Βλάχος[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διατήρηση --Focal Point 22:51, 22 Ιουνίου 2018 (UTC) (διαγραφή)
Γιώργος Γ. Βλάχος (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


Δεν έχει 10 βιβλία ως συγγραφέας από ανεξάρτητους οίκους, είναι πρωτότυπη έρευνα και αυτοπροβολή. Wolfymoza (συζήτηση) 09:02, 1 Ιουνίου 2018 (UTC)

Έχει όμως (και) ως επιμελητής έκδοσης βιβλίων, οπότε το κριτήριο συμπερίληψης κατά τη γνώμη μου ισχύει. Το πρόβλημα με το λήμμα είναι η σύγκρουση κινήτρων και η πιθανή πρωτότυπη έρευνα, αφού έχει δημιουργηθεί από τον χρήστη Ανώδυνο (μέσω άλλου λογαριασμού), ο οποίος επαγγελματικά συσχετίζεται με τον "Περιοδικό Τύπο" και τον "Μικρό ήρωα", άρα και με τον βιογραφούμενο. Αυτό όμως είναι θέμα συντακτικό, από τη στιγμή που υπερκαλύπτεται το κριτήριο της συμπερίληψης. Διατήρηση ——Chalk19 (συζήτηση) 09:47, 1 Ιουνίου 2018 (UTC)
Η επιμέλεια δεν είναι κριτήριο, μόνο η έκδοση βιβλίου και πρέπει να είναι 10 Chalk19, και έχει και τα υπόλοιπα προβλήματα όπως και ο ίδιος λες. Δεν είναι συντακτικό το θέμα, δηλαδή απλα ποιος γράφει το λήμμα, αλλά ουσιαστικό γιατί προβάλει ένα πρόσωπο συντάκτης / ες με σύγκρουση κινήτρων το οποίο δεν είναι εγκυκλοπαιδικό. Wolfymoza (συζήτηση) 10:32, 1 Ιουνίου 2018 (UTC)
Η επιμέλεια έκδοσης Wolfymoza νομίζω ότι μπορεί να είναι. Δεν μιλάμε για φιλολογική επιμέλεια κ.λπ. ——Chalk19 (συζήτηση) 10:37, 1 Ιουνίου 2018 (UTC)

Διατήρηση. Εγκυκλοπαιδικότητα ναι. Περαιτέρω επιμέλεια - τεκμηρίωση λήμματος επίσης απαραίτητη. Συμφωνώ με τις εκτιμήσεις-αναλύσεις, παραπάνω, του αγαπητού Chalk19. Geoandrios (συζήτηση) 12:05, 4 Ιουνίου 2018 (UTC)

Ισχνά προς Διαγραφή . Δεν κατανοώ γιατί οι επιμέλειες έκδοσης μπορεί εντάσσονται στο κριτήριο. Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 08:03, 7 Ιουνίου 2018 (UTC)