Συζήτηση:Έντζο Φερνάντες/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Έντζο Φερνάντες[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: διατήρηση. Παρατίθενται τρίτες ανεξάρτητες πηγές. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 21:07, 5 Φεβρουαρίου 2014 (UTC) (διαγραφή)
Έντζο Φερνάντες (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


Θεωρώ ότι δεν είναι εγκυκλοπαιδικός. Τουλάχιστον στην παρούσα μορφή [1], δεν περιέχει πληροφορίες που καθιστούν τον ποδοσφαιριστή εγκυκλοπαιδικό. Xaris333 (συζήτηση) 21:58, 31 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Υπάρχουν τρίτες, ανεξάρτητες πηγές που αναφέρονται σε αυτόν. Δεν τίθεται ζήτημα εγκυκλοπαιδικότητας σύμφωνα με την πολιτική. --Focal Point 22:43, 31 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Θα ήθελα να παραθέσεις στην παρούσα συζήτηση ποιες θεωρείς ως τρίτες ανεξάρτητες πηγές που αναφέρονται σε αυτόν. Xaris333 (συζήτηση) 17:49, 1 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Αρκεί μια τρίτη και ανεξάρτητη πηγή για τεκμηρίωση ενός λήμματος, αλλά οι συγγραφείς του λήμματος έχουν παραθέσει αρκετές:

  • ESPN, Entertainment and Sports Programming Network, a subsidiary of ABC, Inc., a wholly owned subsidiary of The Walt Disney Co
  • SPORT.es, Ediciones Deportivas Catalanas, S.A., GRUPO ZETA
  • Inside Spanish Football
  • MARCA.com, Grupo UNIDAD EDITORIAL
  • Guardian News and Media Limited
  • Telegraph Media Group Limited
  • World Soccer, IPC Media Limited

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου λύσεις την απορία: Γιατί με ρώτησες; Πιστεύεις ότι δεν είναι οι πηγές αυτές τρίτες και ανεξάρτητες; --Focal Point 22:58, 1 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Διατήρηση Ευρεία κάλυψη του παίκτη, είτε πρόκειται για την καταγωγή του (πατέρας του ο Ζινεντίν Ζιντάν...) είτε για το περιβόητο (τουλάχιστον στις χώρες που τους αφορά η ιστορία αυτή...) θέμα της επιλογής Εθνικής... Απλά ακατανόητος τόσο ο λόγος όσο και η πρόθεση της συγκεκριμένης πρότασης διαγραφής... Επίσης, να τονίσω ότι είμαι κατά του να γίνει το λήμμα κατάλογος εξωτερικών λινκς για ικανοποίηση "ιδιαιτεροτήτων" του κάθε χρήστη...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! sus aux faux-nez !!! 22:28, 2 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)