Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Παναθηναϊκός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλωσορίσατε στην υποεπιχείρηση Παναθηναϊκός της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο. Η υποεπιχείρηση αριθμεί 322 λήμματα!

Πεδίο δράσης[επεξεργασία κώδικα]

Κύριως σκοπός της υποεπιχείρησης Παναθηναϊκός είναι η δημιουργία και η οργάνωση λημμάτων σχετικά με τον Παναθηναϊκό, τα οποία θα είναι καλογραμμένα και σωστά δομημένα. (Κάποια από αυτά πιθανόν να γίνουν και αξιόλογα).

Η υποεπιχείρηση Παναθηναϊκός καλύπτει:

  • Όλα τα λήμματα σχετικά με τον Παναθηναϊκό
  • Όλα τα λήμματα ποδοσφαιριστών, προπονητών και ποδοσφαιρικών παραγόντων που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό

Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε το όνομά σας στη λίστα εφόσον επιθυμείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στην υποεπιχείρηση! (Θυμηθείτε να προσθέσετε το όνομα σας και στην κύρια λίστα μελών της επιχείρησης).

  1. Glorious 93 (συζήτηση • συνεισφορά)
  2. Γκριζούλα(ς) (συζήτηση • συνεισφορά)
  3. Greek Scorpion (συζήτηση • συνεισφορά)


Σελίδα χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Οι συμμετέχοντες στην υποεπιχείρηση μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσθέσουν το παρακάτω πρότυπο στη σελίδα χρήστη τους:

Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην Υποεπιχείρηση Παναθηναϊκός.





Απλά αντιγράψτε την παράμετρο {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Παναθηναϊκός/Πρότυπο}} στη σελίδα χρήστη.

Όλα τα λήμματα που θα δημιουργηθούν πρέπει να ακολουθούν το γενικό οδηγό μορφοποίησης λημμάτων της Βικιπαίδειας. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγοί μορφοποίησης της Επιχείρησης Ποδόσφαιρο. Οι οδηγοί που πιθανών να χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια της παρούσας υποεπιχείρησης είναι:

Όλα τα λήμματα που περιλαμβάνονται στο πεδίο δράσης της υποεπιχείρησης πρέπει να έχουν τις κατάλληλες κατηγορίες. Συμβουλευτείτε τη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Κατηγορία για να εντοπίσετε τις κατάλληλες κατηγορίες. Αν είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει η κατηγορία που πρέπει να προστεθεί μπορείτε να δημιουργήσετε μία. Η κύρια κατηγορία της υποεπιχείρησης είναι Κατηγορία:Παναθηναϊκός (ποδόσφαιρο).

Λήμματα υποεπιχείρησης[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να δείτε τα λήμματα της υποεπιχείρησης στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Παναθηναϊκός/Λήμματα.

Θυμηθείτε να προσθέσετε το πρότυπο της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο με ενεργοποιημένη την παράμετρο για τον Παναθηναϊκό σε όλες τις σελίδες συζήτησης των λημμάτων υποεπιχείρησης. Απλά αντιγράψτε την παράμετρο {{Επιχείρηση Ποδόσφαιρο |τάξη= |σπουδαιότητα= |Παναθηναϊκός=ναι }} . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σελίδα του προτύπου.

Προσοχή: Σε όσα λήμματα υπάρχει ενεργοποιημένη η παράμετρος για τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και η παράμετρος της υποεπιχείρησης Ελληνικό Ποδόσφαιρο (|ελληνικό=ναι). Μπορεί να γίνει έλεγχος των λημμάτων που έχουν ενεργοποιημένη την παράμετρο Ολυμπιακός Πειραιώς αλλά όχι την παράμετρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο σε αυτή τη σελίδα Μπορεί να γίνει έλεγχος των λημμάτων που έχουν ενεργοποιημένη την παράμετρο Παναθηναϊκός αλλά όχι την παράμετρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο σε αυτή τη σελίδα [1].

Επιθυμητά Λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Αστέρια-Μετάλλια-Βραβεύσεις[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να βραβεύσε ένα χρήστη με σημαντική συνεισφορά στην υποεπιχείρηση χρησιμοποιώντας ένα από τα αστέρια της επιχείρησης. Οι βραβεύσεις χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση της ιδιαίτερα αξιόλογης συνεισφοράς χρηστών στην Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο. Πρέπει να τοποθετούνται στη σελίδα συζήτησης του χρήστη με κάποιο σχόλιο που να εξηγεί και το λόγο. Σε ένα περιβάλλον όπως η βικιπαίδεια, η αναγνώριση της δουλειάς ενός ανθρώπου, έστω και με αυτό τον απλό τρόπο, είναι πολύ σημαντική. Αντιγράψτε τον κωδικό στη σελίδα συζήτησης του χρήστη που θέλετε να βραβεύσετε και στη συνέχεια αντικαταστήστε τη λέξη μήνυμα με το σχόλιο σας.

Ειδικότερα, για την παρούσα υποεπιχείρηση υπάρχει το Μετάλλιο της συνεισφοράς στο Παναθηναίκός (στο μετάλλιο αυτό το μήνυμα είναι ήδη γραμμένο).