Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Ποδοσφαιρικές περίοδοι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο (9109 λήμματα)
Κύρια Σελίδα Οδηγοί μορφοποίησης Άλλα
Κύρια Πύλη Νέα Επιμέλεια Ομάδες
{{Ο}} {{Π}}
Εθνικές Ομάδες
{{ΕΟ}} {{Π}}
Εθνικές Ομοσπονδίες
{{ΕΟΜ}} {{Π}}
Διοργανώσεις
{{Δ}} {{Π}}
Περίοδοι
{{ΠΡ}} {{Π}}
Περίοδος
ομάδας
Παιχνίδια
{{ΠΑΙΧ}}
Ποδοσφαιριστές
{{ΠΔΣ}}
Στάδια
{{ΠΣΤ}}
Κατηγορίες Εγκυκλοπαιδικότητα Πρότυπα Σύνδεσμοι

Καλωσορίσατε στην υποεπιχείρηση Περίοδοι πρωταθλήματος της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο. Η υποεπιχείρηση αριθμεί 1602 λήμματα!

Πεδίο δράσης[επεξεργασία κώδικα]

Η υποεπιχείρηση Εθνικές Ομάδες καλύπτει:

Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε το όνομά σας στη λίστα εφόσον επιθυμείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στην υποεπιχείρηση! (Θυμηθείτε να προσθέσετε το όνομα σας και στην κύρια λίστα μελών της επιχείρησης).

  1. Xaris333 (συζήτηση • συνεισφορά)
  2. Loukas99 (συζήτηση • συνεισφορά)
  3. Glorious 93 (συζήτηση • συνεισφορά)

Σελίδα χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Οι συμμετέχοντες στην υποεπιχείρηση μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσθέσουν το παρακάτω πρότυπο στη σελίδα χρήστη τους:

Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην Υποεπιχείρηση Ποδοσφαιρικές περίοδοι.





Απλά αντιγράψτε την παράμετρο {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Ποδοσφαιρικές περίοδοι/Πρότυπο}} στη σελίδα χρήστη.

Όλα τα λήμματα που θα δημιουργηθούν πρέπει να ακολουθούν το γενικό οδηγό μορφοποίησης λημμάτων της Βικιπαίδειας. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγοί μορφοποίησης της Επιχείρησης Ποδόσφαιρο. Οι οδηγοί αυτοί είναι:

Όλα τα λήμματα που περιλαμβάνονται στο πεδίο δράσης της υποεπιχείρησης πρέπει να έχουν τις κατάλληλες κατηγορίες. Συμβουλευτείτε τη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Κατηγορία για να εντοπίσετε τις κατάλληλες κατηγορίες. Αν είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει η κατηγορία που πρέπει να προστεθεί μπορείτε να δημιουργήσετε μία.

Σελίδες με πρότυπα[επεξεργασία κώδικα]

Λήμματα υποεπιχείρησης[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να δείτε τα λήμματα της υποεπιχείρησης στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Ποδοσφαιρικές περίοδοι /Λήμματα.

Θυμηθείτε να προσθέσετε το πρότυπο της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο με ενεργοποιημένη την παράμετρο για τις ποδοσφαιρικές περιόδους σε όλες τις σελίδες συζήτησης των λημμάτων υποεπιχείρησης. Απλά αντιγράψτε την παράμετρο {{Επιχείρηση Ποδόσφαιρο |τάξη= |σπουδαιότητα= |ποδοσφαιρικές περιόδοι =ναι }} . Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σελίδα του προτύπου.

Επιθυμητά Λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Αστέρια-Μετάλλια-Βραβεύσεις[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να βραβεύσε ένα χρήστη με σημαντική συνεισφορά στην υποεπιχείρηση χρησιμοποιώντας ένα από τα αστέρια της επιχείρησης. Οι βραβεύσεις χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση της ιδιαίτερα αξιόλογης συνεισφοράς χρηστών στην Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο. Πρέπει να τοποθετούνται στη σελίδα συζήτησης του χρήστη με κάποιο σχόλιο που να εξηγεί και το λόγο. Σε ένα περιβάλλον όπως η βικιπαίδεια, η αναγνώριση της δουλειάς ενός ανθρώπου, έστω και με αυτό τον απλό τρόπο, είναι πολύ σημαντική. Αντιγράψτε τον κωδικό στη σελίδα συζήτησης του χρήστη που θέλετε να βραβεύσετε και στη συνέχεια αντικαταστήστε τη λέξη μήνυμα με το σχόλιο σας.

Ειδικότερα, για την παρούσα υποεπιχείρηση υπάρχει το Μετάλλιο της συνεισφοράς στο Ποδοσφαιρικές περίοδοι (στο μετάλλιο αυτό το μήνυμα είναι ήδη γραμμένο).

Εικόνα Κωδικός Περιγραφή
Το Αστέρι της συνεισφοράς στις Ποδοσφαιρικές περίοδοι [[Εικόνα:Football period Football Barnstar Hires.PNG|100px|thumb|Για τη σημαντική συνεισφορά σου στο [[Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Ποδοσφαιρικές περίοδοι|Ποδοσφαιρικές περίοδοι]]--~~~~]] Το Αστέρι της συνεισφοράς στις Ποδοσφαιρικές περίοδοι απονέμεται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στην σημαντική συνεισφορά ενός χρήστη στην υποεπιχείρηση Ποδοσφαιρικές περίοδοι.