Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Νέα λήμματα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η σελίδα αυτή είναι μέρος της Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο και παρουσιάζει τα λήμματα ποδοσφαίρου που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα. Για να προσθέσετε ένα νέα λήμμα τοποθετήστε {{λήμμα|ΟΝΟΜΑΛΗΜΜΑΤΟΣ}} στην αντίστοιχη ημερομηνία του πίνακα που αντιστοιχεί στην ημερομηνία δημιουργίας του λήμματος. Η ημερομηνία αναφέρεται στην ημερομηνία δημιουργίας του λήμματος και όχι στην ημερομηνία κατά την οποία το λήμμα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Τα λήμματα αρχειοθετούνται μηνιαίως, σε ετήσιο αρχείο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παρόντος λήμματος.

Μπορείτε να προσθέσετε το κύριο πρότυπο της Επιχείρησης, {{Επιχείρηση Ποδόσφαιρο}}, στις σελίδες συζήτησης των νέων λημμάτων, σε όσες δεν υπάρχει ακόμα. Προαιρετικά μπορείτε να κατατάξετε ένα λήμμα βάσει των κριτηρίων ποιότητας και σπουδαιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο.

Αν θέλετε να ελέγξετε τα νέα λήμματα των τελευταίων ημερών που έχουν δημιουργηθεί στη Βικιπαίδεια ώστε να εντοπίσετε τα νέα ποδοσφαιρικά και να τα προσθέσετε στις λίστες που ακολουθούν επισκεφτείτε τις Νέες σελίδες.