Βικιπαίδεια:Αφαίρεση δικαιωμάτων/2014/FocalPoint

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: δεν συζητήθηκε . Παρακαλώ μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.

Σε αυτή τη σελίδα εξετάζεται το αίτημα για τον έλεγχο των πράξεων και την αφαίρεση των δικαιωμάτων του διαχειριστή
FocalPoint (συζήτησησυνεισφοράφραγέςπροστασίεςδιαγραφές )

Για να αποφανθείτε για την μετατροπή ενός διαχειριστή σε απλό χρήστη, περιμένετε μέχρι να κατατεθούν οι πληροφορίες για όποια προβλήματα και να απαντήσει ο διαχειριστής στις κατηγορίες. Κατόπιν αν συμφωνείτε για την αφαίρεση γράψτε Αφαίρεση, αν διαφωνείτε και θέλετε να παραμείνει ως διαχειριστής γράψτε Διατήρηση και για να κάνετε ένα σχόλιο χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη άποψη, γράψτε Σχόλιο. Κρίνετε τον διαχειριστή σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και την πολιτική, χωρίς να επηρεάζεστε από τυχόν συμπάθεια για αυτόν ή αντιπάθεια λόγω μιας άσχετης διαφωνίας μαζί του για θέματα που δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά του. Καθώς η διαδικασία είναι κυρίως συζήτηση και όχι ψηφοφορία, θα πρέπει να εξηγήσετε την άποψή σας. Μονολεκτικοί ψήφοι μπορεί να μην έχουν ανάλογη βαρύτητα. Με εξαίρεση την κατάθεση επιπλέον πληροφοριών, περιμένετε για την αιτιολόγηση από τον διαχειριστή πριν καταθέσετε οποιαδήποτε άποψη.

-Ο διαχειριστής FocalPoint, έχει υποπέσει σε βαρύτατες λανθασμένες επιλογές όπως η φραγή μου την ίδια στιγμή που βριζόμουν ως "Ρωσσοφωνος", δεν πήρε σοβαρά τις καταγγελίες μου για παραποιήση ενώ υπήρχε και άλλος χρήστης που έλεγε τα ίδια, και φθάνει στο σημείο τώρα, να τρολάρει την κοινότητα για μια ασήμαντη διατύπωση, καταγγέλοντας με για παραποιήση πηγών σε ένα ασήμαντο ζήτημα ενώ δέκα μέρες δεν έχει προβεί σε διόρθωση του κειμένου, και δεν έχει γράψει ούτε τελεία στη συζήτηση του εν λόγω λήμματος, καταγγελία χωρίς αντικείμενο απλά και μόνο για εκδίκηση στο πρόσωπο μου, και για να φέρει σε δύσκολη θέση διαχειριστές και χρήστες που συμφώνησαν σχεδόν ομόφωνα με εμένα σε πρότερες συζητήσεις. Αυτή η μικροψυχία, και το τρολάρισμα στη κοινότητα για εγωιστικούς λόγους, πρέπει να είναι θεωρούνται στοιχεία πολύ μακριά από την προσωπικότητα ενός διαχειριστή. Istoria1944 (συζήτηση) 05:31, 19 Μαΐου 2014 (UTC)


  • Ο διαχειριστής FocalPoint, από την τετραετή πείρα που έχω, κινείται ενδιάμεσα δηλ. μεταξύ εθνιστών και αθεράπευτων αριστερών, όπως ο χρήστης istoria 1944 που μας έχει παραζαλίσει με διαχωρισμούς της δεξιάς και της αριστεράς και δεν ανέχεται, νομίζω, μονόφρονες πρακτικές.Dgolitsis--"~", 09:40, 20 Μαΐου 2014 (UTC)


Ο διαχειριστής FocalPoint είναι απαράδεκτος για να προάγει το πνεύμα της wikipedia καθώς χωρίς λόγο μου μπλοκάρισε το λογαριασμό δικαιολογούμενος ότι έκανα επίθεση ενώ δεν έχω καμμία απολύτως συναλλαγή αλλά ούτε και συζήτηση μαζί τους. Αξιολογόντας δε τα στοιχεία που έχουν προκύψει θεωρώ ότι λειτουργεί ομαδικά με κάποια μέλη τα οποία διαγράφουν αναιτίως και ανευ σοβαρού λόγου και τεκμηρίωσης σημαντικά τμήματα λημμάτων που έχουν προστεθεί ή βελτιωθεί και όταν κάποια μέλη της κοινότητας δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς του τότε κάνει κατάχρηση της θέσης του και μπλοκάρει το χρήστη μέχρι να απογοητευτεί και να μην ξανασχοληθεί. Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν προάγει την εγκυκλοπαίδεια ούτε συνάδει στο πνεύμα το οποίο πρέπει να έχει ένας διαχειριστής ο οποίος πρέπει να είναι υπόδειγμα και καθοδηγητής και ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να εξακολουθεί να είναι διαχειριστής. Compugraphs--Compugraphs (συζήτηση) 22:29, 9 Νοεμβρίου 2014 (UTC), 12:30, 10 Νοεμβρίου 2014 (UTC)