Αδέρφια Βάλιαντ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αδέρφια Βάλιαντ
Πληροφορίες ασχολίας
Αξιώματα και βραβεύσεις
ΒραβεύσειςWWE Hall of Fame

Τα Αδέρφια Βάλιαντ ήταν μια επαγγελματική ομάδα παλαιστών, που παρίσταναν βάση σεναρίου τα αδέρφια. Την αποτελούσαν ο "Τζίμι Βάλιαντ" και ο "Τζόνι Βάλιαντ". Η ομάδα εμφανίστηκε στις εταιρείες National Wrestling Alliance (NWA), World Wide Wrestling Federation / World Wrestling Federation (WWWF/WWF) και World Wrestling Association (WWA).

Περίοδοι του γκρουπ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 1974 εμφανίζονταν στο World Wrestling Association, αλλά έναν χρόνο μετά και για την περίοδο 1975- 1976, εμφανίστηκαν για το World Wide Wrestling Federation. Το 1976 συμφώνησαν με το National Wrestling Alliance, όπου έμειναν έως το 1978. Ο Τζίμι Βάλιαντ αποσύρθηκε εκείνη την χρονιά, αλλά την θέση του πήρε ο "Τζέρι Βάλιαντ", που μαζί με τον Τζόνι, επέστρεψαν στο World Wrestling Federation την περίοδο 1978 - 1979.

Κατακτήσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρωταθλητές Ηνωμένων Πολιτειών (Φλόριντα) NWA (1 φορά) Πρωταθλητές Τζόρτζια NWA (1 φορά) Παγκόσμιοι Πρωταθλητές (Σαν Φρανσίσκο) NWA (1 φορά) Παγκόσμιοι Πρωταθλητές WWA (3 φορές) Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ομάδων WWE (2 φορές)

Τα μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τζίμι Βάλιαντ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Τζέιμς Χάρολντ Φάνινγκ (γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1942) έκανε τον Τζίμι Βάλιαντ. Εκτός από παλαιστής, έγινε και συγγραφέας.

Τζόνι Βάλιαντ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Τζον Σάλιβαν (γεννημένος ως Τόμας Σάλιβαν, στις 25 Νοεμβρίου 1946) έκανε τον Τζόνι Βάλιαντ.

Τζέρι Βάλιαντ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Τζον Στιλ Χιλ (8 Ιουλίου 1941 – 11 Μαρτίου 2010) ήταν Καναδός και εκτός από τον Τζέρι Βάλιαντ, είχε υποδυθεί τους Γκάι Μίτσελ και Στόμπερ.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]