Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Φραγή τριών ημερών για τα σχόλιά σου εδώ και στο ΣτΔ. Συγκεκριμένα για τα σχόλια "Αν έχεις τα κότσια, πήγαινε στην Αγορά", "Γιατί είσαι τόσο χαζός ώστε να δέχεσαι τους κανόνες;". Δεν βρισκόμαστε σε γήπεδο ή σε κάποιον άλλο χώρο για να απευθύνεσαι σε χρήστες με τέτοιο τρόπο ("αν έχεις τα κότσια", "γιατί είσαι τόσο χαζός;"). Σημειώνω ότι σου έχουν γίνει αρκετές παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά σου και το ύφος με το οποίο απευθύνεσαι προς τους υπόλοιπους χρήστες (βλ. π.χ. πρόσφατο παράδειγμα εδώ που ειρωνεύεσαι χρήστη) αλλά δεν φαίνεται να δίνεις κάποια σημασία. Σχετικά με την διάρκεια: είσαι έμπειρη χρήστρια, γνωρίζεις την πολιτική και σου έχουν γίνει αρκετές προειδοποιήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου και επομένως θεωρώ ότι τρεις ημέρες είναι εύλογη διάρκεια. Διάβασε το Βικιπαίδεια:Φραγή σε περίπτωση που θες να ζητήσεις άρση της φραγής σου.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το γιατί είσαι τόσο χαζός ώστε να δέχεσαι τους κανόνες δεν πήγαινε βέβαια στον Fon 7.

αυτό είναι η απάντησή μου στο σχόλιο του Χρήστης:Fotis A. που ελπίζω να κατάλαβε το ύφος του σχολίου και να μην νόμιζε ότι εννοούσα αυτόν.

γιατί σε σταμάτησε αυτό, Φώτη; θα μπορούσες να γράψεις για τον Βλαστό χωρίς πηγές, και όταν κάποιος το πρότεινε για διαγραφή θα μπορούσες να αρχίζεις να τον βρίζεις !!! θα μπορούσες να του πεις ότι υπάρχουν πηγές αλλά δεν είναι όλες στο ίντερνετ, οτι οι οδηγίες της ΒΠ είναι απαρχαιωμένες, ότι σε κυνηγάει για να διαγράψει λήμματά σου, και ότι άλλο σκαρφιστείς, για να κρύψεις την άγνοια και το θράσος σου. Γιατί είσαι τόσο χαζός ώστε να δέχεσαι τους κανόνες;

Fotis A. (συζήτησησυνεισφορές)

Δώρα το ύφος καταλάβα μην ανησυχείς. Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κάποιου, έχω την εντύπωση ότι ο Fon7 είναι εκνευρισμένος γιατί επεμβαίνεις συνέχεια στα λήμματα του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το αυτονόητο: Από την στιγμή που δημοσιεύει ένας χρήστης ένα λήμμα παύει να είναι δικό του... Δωσ' του λίγο χρόνο και θα καταλάβει (που πιστεύω ότι θα καταλάβει) πως λειτουργεί η ΒΠ και οι κανόνες της!! Οσον αφορά για τον Βλαστό που λέγαμε έκανα μια εισαγωγή που σταδιακά θα προσθέσω και άλλο περιεχόμενο...

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

οκ! Φώτη, χαίρομαι που εσύ τουλάχιστον έχεις καταλάβει απο που ξεκίνησε το πρόβλημα! όσο για το Βλαστό, είναι πολύ εντάξει, για εισαγωγή!!