Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Μητσίκας (συζήτησησυνεισφορές)

Σχετικά με την προηγούμενή μας συζήτηση στο Topic:W3dexijcfwamcwlg.

Ανακάλυψα πως το Αγγλικό λήμμα Road signs in the United Kingdom περιλαμβάνει αναλυτικά τις πινακίδες, αλλά δεν έχει επισημανθεί για εγκυκλοπαιδικότητα, ούτε δείχνει να υπάρχει ζήτημα για αυτές. Μάλιστα, έχει επισημανθεί ως B-Class. Μήπως κάναμε λάθος; Ή άλλοι κανόνες ισχύουν στην Αγγλόφωνη κι άλλοι στην Ελληνόφωνη;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, @JTE Dimandix δεν είναι σημαντικά διαφορετικοί οι κανόνες που ισχύουν στην Αγγλόφωνη κι άλλοι στην Ελληνόφωνη αλλά μπορεί να υπάρχουν ανισορροπίες στην ερμηνεία ή την εφαρμογή τους, και το πως βαθμολογούν (ως "B-Class") οι χρήστες ένα λήμμα που έφτιαξαν οι ίδιοι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία...

Μητσίκας (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης θα ήθελα να σας συγχαρώ για την gallery με τις πινακίδες στα Commons. Θα ήθελα, ωστόσο, να κάνω τις εξής επισημάνσεις:

  1. Ο τίτλος "Κυκλοφοριακές πινακίδες" δεν ξέρω αν είναι ορθός, γιατί εύκολα μπορεί κάποιος να μπερδευτεί και να τις περάσει για τις πινακίδες που βάζουμε στα αυτοκίνητα.
  2. Το σχέδιο, τα πρόστιμα και τα ΦΕΚ θέσπισης σε τι χρησιμεύει στην γκαλερί; Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζονται.
  3. Υπάρχει άλλη μια gallery στα commons, η Diagrams of road signs of Greece, αυτή τι θα απογίνει;

Κατά τα άλλα, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την gallery. Μου σώσατε μέρες, ή ακόμα και μήνες δουλειάς για να το φτιάξω. Ειλικρινά, όταν το συζητούσαμε δεν το σκέφτηκα ότι μπορούμε και να το αντιγράψουμε από το λήμμα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αφαιρέσουμε το περιττό κείμενο, να οργανώσουμε λίγο την gallery και να ενημερώσουμε και τον άλλο συντάκτη. Οπότε, με την άδειά σας, ξεκινάω.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν χρειάζεσαι την άδειά μου για να ξεκινήσεις. Για ότι αφορά τις επισημάνσεις:

  1. Μπορείς να κάνεις μια μετακίνηση σε ορθότερο τίτλο.
  2. Για τη στήλη με τα πρόστιμα συμφωνώ. Τα υπόλοιπα δεν είναι απαραίτητα αλλά και δεν είναι κακό να διατηρηθούν. Ειδικά το ΦΕΚ θέσπισης τεκμηριώνει ότι η απεικόνιση είναι σωστή (κάτι στο οποίο γενικά πάσχουν όλες οι εικόνες, εγώ θα το έβαζα και στις σελίδες περιγραφής των αρχείων).
  3. Μπορεί να γίνει ανακατεύθυνση. Ή αν θέλεις μετακίνησε το περιεχόμενο από την μία στην άλλη.

Από την αρχή είχα πει «μια πινακοθήκη Κυκλοφοριακές πινακίδες στην Ελλάδα στα Commons είναι απολύτως αποδεκτή και χρήσιμη, και μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις τωρινές, τις παλιές, ίσως και τις μη επίσημες (ναι, μπορεί να είναι στα ελληνικά).»

Απαντήστε στο "Σχετικά με πινακίδες"