Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρώ πως η σελίδα που αφορα τη Μαχη του Μελιγαλα, υφισταται διαρκη κι συνεχομενο βανδαλισμο, ως επι το πλειστον απο μη εγγεγραμενους χρηστες. Προτείνω να τοποθετηθεί ασφάλεια ημιπροστασιας για να αποφευχθουν τετοια φαινομενα στο μελλον.


Ευχαριστώ πολύ.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρομοίως να κλειδωθούν και οι σελίδες για τους βαλκανικούς αγώνες στίβου, διότι μετά το ξεκλείδωμα τους έχουν επανεμφανιστεί οι μαριονέτες.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Βασικά, γενικά, πολύ κακώς ξεκλειδώθηκαν, οριζοντίως, "εν μία νυκτί", η πλειοψηφία (αν όχι το σύνολο) των μέχρι πρότινος κλειδωμένων λημμάτων.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Θα έπρεπε να συζητηθεί πρώτα με τη κοινότητα ποιες σελίδες θα ξεμπλοκάρουμε και ποιες δεν θα ξεμπλοκάρουμε, εξαιρουμένως των αθλητικών και άλλων ευαίσθητων λημμάτων που θα έμεναν στο υπάρχων καθεστώς προστασίας. Τέτοια πράγματα χρειάζονται μια συζήτηση πριν παρθεί απόφαση.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

"Θα έπρεπε"... Και δεν έγινε... Νομίζω εδώ συνοψίζεται το "ζουμί" της υπόθεσης...

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Ιπποκράτης2020 (ιστορικό)
Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι @NikosLikomitros και Glorious 93: 66 αφαιρέσεις προστασίας στις 23 Φεβρουαρίου, πραγματικά οριζόντια: κάποιες είχαν εφαρμοστεί μόλις λίγες ημέρες πριν, κάποιες πέρασαν από την πλήρη προστασία στην καθόλου προστασία χωρίς ιδιαίτερα προβληματισμό, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είχε ήδη επισημανθεί ότι εμπίπτουν στην Βικιπαίδεια:Οπαδικές διαμάχες. Τα παράπονα αλλού έπρεπε να απευθυνθούν...

Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)

Η μάχη του Μελιγαλά θα κλειδωθεί? Παραποιείται σε εβδομαδιαία βάση

2A02:587:801C:7100:9021:D34C:D2E0:550F (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχει καμιά οπαδική διαμάχη. Μπορώ άνετα να επεξεργαστώ τα λήμματα ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά όπως βλέπετε δεν τα πειράζω.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι η απίστευτη ηλιθιότητα σας να αφαιρείτε τον Πειραιά από το ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη και να λέτε ότι είναι στην Αθήνα.

Μιλάμε για τον ορισμό της μαλακίας που σας δέρνει και που φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να αφήσω έτσι.

Μαλάκες.

Απαντήστε στο "Πρόταση κλειδώματος σελίδας"