Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
  • 1, 2, 3, 4 και πολλά πολλά πολλά άλλα....

Εχουμε πολλές φορές ότι τα λήμματα για γρήγορη διαγραφή πρέπει να τα διαγράφουμε, αλλά είπες ψέμματα ότι θα σταματήσεις τις επιμέλειες. Θα το κάνεις ναι ή όχι;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Σχετικά με τα λήμματα με γρήγορη διαγραφή, πρέπει να διαγράφονται, αλλά κάνω τις επιμέλειες για να αυξήσουμε τα λήμματα και μόνο για αυτό, το έχω τονίσει και προηγουμένως. Υποφέρουμε από έλλειψη λημμάτων. Ο λόγος που δεν το έχω κάνει (να σταματήσω τις επιμέλειες) είναι γιατί θέλω να ενισχύσω την Ελληνική ΒΠ. Όσον αφορά για το σταμάτημα τους, θα το κάνω. Έως τις 15 Ιανουαρίου, θα σταματήσουν οι επιμέλειες των πειραματισμών.

Πάντως θα συνεχίσω τις επιμέλειες μόνο όταν είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα αλλά σε άλλη γλώσσα, είναι μικρό αλλά βγαίνει νόημα (τα κριτήρια προτείνει να το κάνουμε σταμπ, αναφέροντας ...το φτωχό περιεχόμενο δεν είναι από μόνο του λόγος για διαγραφή, αν υπάρχουν περιθώρια επέκτασης του λήμματος (προτιμήστε να το κάνετε stub)... ή είναι αυτόματη μετάφραση. Ελπίζω να ικανοποιηθείς από αυτό.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

13 Νοεμβρίου από αύριο θα μειωθούν οι επιμέλειες 16 Νοεμβρίου «Δεν θα γίνονται πλέον επιμέλειες σε νέες σελίδες με αντιγραφή» 20 Νοεμβρίου «Όταν εννοούσα ότι θα κοπούν, εννοούσα ότι σιγά-σιγά θα περικοπούν» 12 Δεκεμβρίου «έχω αρχίσει να κόβω τις επιμέλειες και έτσι θα συνεχιστεί και μετά» 3 Ιανουαρίου «Έως τις 15 Ιανουαρίου, θα σταματήσουν οι επιμέλειες των πειραματισμών»

Πρέπει να σταματήσεις να λες ψέμματα. Τώρα σημαίνει τώρα, όχι σε 10 ημέρες.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Πέρασαν οι 15 Ιανουαρίου και οι επιμέλειες δεν σταμάτησαν. Πρέπει να σταματήσεις να λες ψέματα συνέχεια αν θες να είσαι σωστός χρήστης.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
2A02:1388:194:11D0:0:0:573F:D16B (συζήτησησυνεισφορές)

Μην ακούς αυτούς τους γελοίους γραφειοκράτες. Εσύ κοίτα πρώτα απ' όλα να βοηθάς την ανάπτυξη της βικιπαιδειας και μετά να λογοδοτείς σε αυτούς και τις μπερδεμένες πολιτικές τους. Όσο όλοι παιρνούν τις ώρες τους διαφωνόντας για ανούσια θέματα μόνο εσύ δουλεύεις. Μην τους αφήσεις ποτέ να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Από αύριο θα κόψω τις επιμέλειες και δεν σκοπεύω να το παρατείνω. Απλά, η αγάπη για την Ελληνική ΒΠ είναι ο λόγος που συνεχίστηκαν οι επιμέλειες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτά τα λένε μόνο και μόνο γιατί στη ζωή είναι πολύ καλό να τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους άλλους

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Διαφωνώ με το παραπάνω αίτημα, και είναι κάτι που έχει συζητηθεί και σε παλαιότερες συζητήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι στο Topic:Usvm7m6w3gwgskff, Topic:Unndvi1w5jb7fsea και Topic:Un7qm9q1p6kepsfb. Δεν έχει κανένα νόημα το να ζητείται να μη γίνεται επιμέλεια σε λήμματα που παρουσιάζουν προβλήματα και πάνε για γρήγορη διαγραφή. Απολύτως κανένα νόημα δεν βρίσκω να υπάρχει τέτοια απαίτηση. Αν υπάρχει επιμονή να σταματήσουν να γίνονται τέτοιες επιμέλειες, τότε θα πρέπει να γίνει συζήτηση στην Αγορά, γιατί δεν είναι κάτι που στηρίζεται στην πολιτική. Έως τότε παρακαλώ να μη συνεχιστεί η απαίτηση προς τον χρήστη να μην κάνει επιμέλεια λημμάτων τα οποία έχουν σήμανση για γρήγορη διαγραφή (γιατί τα αρχικά είναι πολύ μικρά, με προβλήματα ορθογραφικά, copyright κ.α.), αλλά και να μη δίνονται υποσχέσεις (Nikosgranturismogt) σε πράγματα που θεωρείς πως είναι λάθος και δεν τα πιστεύεις (το καταλαβαίνω έως κάποιου σημείου λόγω του ιδιαίτερα νεαρού της ηλικίας). Σε ότι αφορά προβλήματα με μεταφράσεις που έχουν επισημανθεί αυτό είναι διαφορετικό ζήτημα.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@Gts-tg: Καλησπέρα, καλή χρονιά και ευχαριστώ για τα καλά σχόλια περί των επιμελειών. Αλλά όμως με τις σελίδες θα συνεχίσω τις διορθώσεις μόνο όπου είναι στα αγγλικά (από άτομο που δεν μιλά τη γλώσσα), είναι αυτόματη μετάφραση, είναι πολύ μικρό αλλά επεκτείνεται και το "πολύ μικρό" περιέχει έναν στοιχειώδη ορισμό, οπότε θα συνεχίσω τις επιμέλειες επιλεκτικά για να μην υπάρχουν προβλήματα. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη επί του θέματος. Καλό βράδυ.