Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Δες λίγο αυτό και αυτό. Οι σημάνσεις για γρήγορη διαγραφή δεν έχουν νόημα από την στιγμή που έχει γίνει ήδη επιμέλεια στο λήμμα.

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Ούτε νόημα έχει να απαιτείται από τον άλλο χρήστη να μην κάνει επιμέλεια στο λήμμα αλλά να περιμένει να διαγραφεί πρώτα. Εννοώ ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το σκεπτικό. Αν υπάρχει π.χ. κάποια επεξεργασία με βωμολοχίες κτλ αυτή μπορεί να αποκρυφθεί σε επίπεδο επεξεργασίας. Αν είναι απλώς ασύντακτο ή δεν βλέπεται, ε μα αυτό είναι το νόημα, να γίνει επιμέλεια ώστε να σωθεί. Ένας άλλος τρόπος να το σκεφτεί κανείς, είναι πως το πρότυπο γρήγορης διαγραφής, αποτελεί παράλληλα και πρότυπο άμεσης επιμέλειας.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι μια άποψη αυτό, στην προκειμένη περίπτωση η δική σου, την οποία σέβομαι απόλυτα παρά το γεγονός πως δεν με βρίσκει σύμφωνο... Το να περιηγείται κανείς σε ιστορικό λήμματος και να βλέπει "αστείες" επεξεργασίες ως πρώτη έκδοση του λήμματος ε δεν νομίζω να μας τιμάει και ιδιαίτερα... Ίσως να ήταν οκ όταν είχαμε μικρό αριθμό λημμάτων και συνεισφερόντων, όμως πλέον θεωρώ πως περισσότερο είναι "λεκές" παρά κάτι υπέρ του εγχειρήματος... Επίσης, όπως έχω επισημάνει και στον ίδιο τον χρήστη που ξεκίνησε την προσπάθεια "διασώσεων", αυτή του η προσπάθεια φαίνεται να έχει γίνει "στόχος" τρολαρισμάτων συγκεκριμένου πακέτου ip διευθύνσεων που με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα δημιουργούν λήμματα-πειραματισμούς και λήμματα-βανδαλισμούς γνωρίζοντας πως υπάρχει κάποιος "χρήσιμος" ο οποίος θα το κάνει Λήμμα... Επίσης, το να "καθαρίσει" το ιστορικό του λήμματος καθόλου λάθος ούτε επιθετικό προς άλλο συντάκτη το θεωρώ, ειδικά όταν έχει προηγηθεί συζήτηση σε κόσμια πλαίσια (δεν έχω προβεί σε προσωπική επίθεση, παρενοχλητική συμπεριφορά ή οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο καλή πρόθεση)...

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Το ότι οι σημάνσεις για γρήγορη διαγραφή δεν έχουν νόημα από την στιγμή που έχει γίνει ήδη επιμέλεια στο λήμμα στις παραπάνω περιπτώσεις, δεν είναι απλά μια κάποια άποψη. Είναι γεγονός. Αυτό που είναι άποψη είναι το εναλλακτικά και επιπρόσθετα να σκεφτεί κάποιος το πρότυπο γρήγορης διαγραφής παράλληλα και ως πρότυπο άμεσης επιμέλειας (με την ευκαιρία δηλαδή να σώσει κάτι και να μετατρέψει το κακό σε καλό). Το να πάρουμε ένα λήμμα το οποίο ξεκίνησε ως προβληματικό/spam και κατόπιν διασώθηκε, και να το σβήσουμε επειδή έχει την μια αυτή επεξεργασία στο ιστορικό ως λεκέ, μου φαίνεται και αψυχολόγητο και ασύμβατο με την φιλοσοφία του εδώ εγχειρήματος όπου ο ένας συνεργάζεται με και διορθώνει τον άλλο, και αυτό άποψη είναι. Το ότι παίρνεται το τρολάρισμα κάποιου, και μετατρέπεται σε κάτι χρήσιμο, το βρίσκω αξιέπαινο και τον πλέον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων περιπτώσεων και μακάρι να είχαν την ίδια όρεξη και ενέργεια να το κάνουν περισσότεροι ανάμεσα τους και εγώ, άλλη μια άποψη και αυτή. Το να απαιτείται από τον άλλο χρήστη να μην κάνει επιμέλεια στα λήμματα αυτά αλλά να περιμένει να διαγραφούν πρώτα, αυτή ήταν μια άποψη χωρίς να διαθέτει κάποια βάση για να γίνει απαίτηση, αυτό είναι γεγονός.