Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Geraki, προχωρώ σε έντονη παρατήρηση για τη συμπεριφορά σου στη Συζήτηση Βικιπαίδεια:Διαχειριστές διεπαφής:

Αναφέρω τα παραπάνω και στο σημειωματάριο των διαχειριστών, γιατί θεωρώ ότι αποτελούν πράξεις που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σε ενδεχόμενες διαχειριστικές ενέργειες για προστασία της διαδικασίας συζήτησης εφόσον συνεχιστούν, παρά την παρούσα έντονη παρατήρηση.

Τέλος, σημειώνω ότι ακόμη και αν διαφωνείς με όλα όσα γράφω, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι ένας άνθρωπος (δε μιλάω για «χρήστη», μιλάω για άνθρωπο), έσκασε από τη συμπεριφορά σου. Κάνεις κακό, τον έσκασες. Σταμάτα, παρακαλώ πολύ. Και μίλα του αν μπορείς να κάνεις τα πράγματα καλύτερα.

--Focal Point 21:03, 30 Αυγούστου 2018 (UTC)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@FocalPoint, προχωρώ σε έντονη παρατήρηση για την αοριστολογία, τις ψευδείς αναφορές, και τη μερολοψία της παραπάνω παρατήρησης:

  • η πρακτική με παρελκυστικές τακτικές, διακοπής συζητήσεων και επανέναρξής του ως ψηφοφοριών με αόριστους όρους είναι δική σου, και αναφέρεται στην εκεί συζήτηση
  • σε καμία περίπτωση υποτίμηση του χρήστη, αλλά απλή υπενθύμιση βασικής πολιτικής της Βικιπαίδειας, την οποία προφανώς έχει ξεχάσει. Γεγονός είναι ότι η Βικιπαίδεια:Συναίνεση παραμένει πολιτική, εκτός αν υπάρχει αντίρρηση για αυτό, την οποία μπορείτε να εκφράσετε στην κοινότητα προκειμένου να καταργηθεί.
  • δεν είναι απειλή αλλά διαχειριστική και έντονη παρατήρηση. Ο χρήστης σπιλώνει διαχειριστή αποδίδοντας αόριστα σε «αρκετούς χρήστες» την απώλεια εμπιστοσύνης προς τα πρόσωπα των Geraki και Diu, και ότι «έχει αποδειχθεί προσφάτως όχι μόνο η μη αξιοπιστία τους...». Υπενθυμίζω ότι μόλις λίγες ημέρες πριν τελείωσε πρόταση αφαίρεση δικαιωμάτων στην οποία μόνο τρεις (3) χρήστες από όλη την κοινότητα δήλωσαν υπέρ. Η μετάφραση του "τρεις" σε "αρκετοί" είναι συκοφαντική και η προειδοποίηση παραμένει σε ισχύ.
  • η αναφορά δεν είναι ψευδής, το σχόλιο είναι σχόλιο, το παράπονο ήταν για τον χώρο στον οποίο μπήκε το σχόλιο και όχι για τη φύση του (ομοίως τα δικά μου σχόλια ήταν αιτήματα διευκρινήσεων)

Θα μεταφέρω αυτή την απάντηση και στο σημειωματάριο των διαχειριστών.

Τέλος κι εγώ, σημειώνω ότι επιδίδεσαι σε κυνηγητό μου με ξεκάθαρη μεροληψία, αγνοώντας τις πολλαπλές προσωπικές επιθέσεις από χρήστες στην ίδια σελίδα. Δεν βλέπω παρατηρήσεις προς εκείνους, συνεπώς είσαι απλά μεροληπτικός. Το ότι κάποιος δήλωσε ότι εγώ τον έσκασα, δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω σκάσει. Δεν μπορείς να αποδίδεις δίκιο στον πρώτο που θα δηλώσει ότι κάποιος άλλος τον έσκασε με τη συμπεριφορά του. Άλλωστε κι εσύ με έχεις σκάσει. Θα πρέπει να φύγω για να το καταλάβεις πόσο κακό μου κάνεις;

Απαντήστε στο "Έντονη παρατήρηση για τη συμπεριφορά σου"