Creature Commandos (τηλεοπτική σειρά)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Creature Commandos
ΕίδοςΔράση-περιπέτεια
Υπερήρωας
ΔημιουργοίΤζέιμς Γκαν
Βασίζεται σεΧαρακτήρες των DC Comics
ΣενάριοΤζέιμς Γκαν
ΠρωταγωνιστέςΦρανκ Γκρίλο
Μαρία Μπακάλοβα
Ιντίρα Βάρμα
Ζόι Τσάο
Άλαν Τούντικ
Ντέιβιντ Χάρμπορ
Σον Γκαν
Στιβ Έιτζι
Χώρα ΗΠΑ
ΓλώσσαΑγγλικά
Παραγωγή
Εκτέλεση παραγωγήςΤζέιμς Γκαν
Πίτερ Σαφράν
Εταιρεία παραγωγήςDC Studios
Warner Bros. Animation
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςMax
Προβολή2024

Το Creature Commandos είναι επερχόμενη Αμερικανική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες βασισμένη στην ομώνυμη υπερηρωική ομάδα των DC Comics. Σε παραγωγή από τις DC Studios και Warner Bros. Animation, είναι προγραμματισμένο να είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Σύμπαντος της DC (DCU). Ακολουθεί μια ομάδα τεράτων που ενώνονται από την Αμάντα Γουόλερ. Όλα τα εφτά επεισόδια γράφτηκαν από τον Τζέιμς Γκαν.

Ο Φρανκ Γκρίλο πρωταγωνιστεί ως Ρικ Φλαγκ Σίνιορ, μαζί με τους Μαρία Μπακάλοβα, Ιντίρα Βάρμα, Ζόι Τσάο, Άλαν Τούντικ, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Σον Γκαν, και Στιβ Έιτζι.[1][2] Αφού ο Γκαν και ο Πίτερ Σαφράν έγιναν οι πρόεδροι των DC Studios τον Οκτώβριο του 2022, ο Γκαν ξεκίνησε να γράφει μια νέα τηλεοπτική σειρά DCU που αποκαλύφθηκε ως Creature Commandos τον Ιανουάριο του 2023. Η παραγωγή είχε ήδη ξεκινήσει μέχρι τότε, με τους ηθοποιούς να ανακοινώνονται τον Απρίλιο.

Το Creature Commandos είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Max στα τέλη του 2024. Θα είναι μέρος του DCU Κεφάλαιο Ένα: Θεοί και Τέρατα.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «'Creature Commandos': Meet the Cast of the New DC Animated Series». Collider (στα Αγγλικά). 31 Ιανουαρίου 2023. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2023. 
  2. «Here's the Full Cast of DC's 'Creatures Commandos' [Exclusive]». Collider (στα Αγγλικά). 12 Απριλίου 2023. Ανακτήθηκε στις 22 Αυγούστου 2023. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]