Μετάβαση στο περιεχόμενο

User:Harrygouvas

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άδεια μέσω Εθελοντικής Ομάδας Ανταπόκρισης Έχει επιβεβαιωθεί από την εθελοντική ομάδα ανταπόκρισης το δικαίωμα του χρήστη Harrygouvas στην χρήση περιεχομένου από τις παρακάτω πηγές, οι οποίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ίδιου. Έχει δοθεί άδεια από τον ίδιο για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με την CC-BY-SA-4.0 και την GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο VRTS με αριθμό 2009080810027613.
  • Κείμενα και φωτογραφίες με την υπογραφή Χαράλαμπος Γκούβας ή Harry Gouvas

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί αμέσως. Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Userboxes
el Αυτός ο χρήστης έχει ως μητρική γλώσσα την Ελληνική.
Αυτός ο χρήστης είναι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτός ο χρήστης συνεισφέρει εδώ και
16 χρόνια, 10 μήνες και 3 μέρες

Βιογραφικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

O Δρ. Xαράλαμπος Γκούβας (διεθνές όνομα Harry Gouvas) γεννήθηκε στην Άρτα το 1956, και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι Αττικής (1968-1974). Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμίου Αθηνών (1975-1981) και ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Κηφισιάς και στη Μικροχειρουργική Άκρας Χειρός (1985-1990).. Μένει στην Πρέβεζα από το 1989, ενώ είναι δημότης Πρέβεζας από το 1996. Είναι συλλέκτης και ιδρυτής του «Μουσείου Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου». Διαμένει μόνιμα στην Πρέβεζα.