Συζήτηση χρήστη:Vistoweb

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Vistoweb, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! -Xaris333 (συζήτηση) 01:18, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Καλωσορίσατε στη Βικιπαίδεια. Σημειώνω ότι σχετικά με όσα αναφέρονται παραπάνω:

  • Είστε ευπρόσδεκτος να συνεισφέρετε στη Βικιπαίδεια, αλλά σημειώνω ότι δεν είναι αποδεκτό να έχει κανείς όνομα που παραπέμπει σε νομικό πρόσωπο, γιατί δεν μπορούμε να ελέγχουμε ποιος πράγματι εκπροσωπεί το ένα νομικό πρόσωπο και ότι δεν είναι ο πρώην, δυσαρεστημένος υπάλληλος ή ο κύριος ανταγωνιστής του νομικού προσώπου. Συνεπώς: Παρακαλώ δημιουργείστε άλλο όνομα χρήστη.
  • για την αναφορά της εταιρείας για την οποία γράψατε: Προτείνω να συνεισφέρετε για μια εβδομάδα (σε άλλα θέματα) ώστε να εξοικειωθείτε με τις έννοιες της πολιτικής και της εγκυκλοπαιδικότητας. Επικοινωνήστε μαζί μου στη σελίδα: Συζήτηση χρήστη:FocalPoint. Ίσως αργήσω, αλλά θα σας απαντήσω. Σημειώνω ότι είναι πιθανόν να μην υπάρχουν στοιχεία για να στηρίξουν διατήρηση του λήμματος για την εταιρεία, γιατί χρειάζονται αναφορές από τρίτες και ανεξάρτητες πηγές (παράδειγμα: Όλες οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο έχουν πολλές αναφορές από οικονομικές εφημερίδες και αναλύσεις για την πορεία τους - για τέτοιες εταιρείες, δεν υπάρχει περίπτωση τα λήμματα να οδηγηθούν για διαγραφή, οι εφημερίδες είναι τρίτες και ανεξάρτητες πηγές).

--Focal Point 06:27, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]