Συζήτηση χρήστη:Vavel

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλώς ήρθες. —Geraki 2006-01-9 T 00:00 Z


Για την Παπούα Νέα Γουινέα, μάλλον την βάζουν στην Ωκεανία γιατί η Νέα Γουινέα ανήκει στην Μελανησία, ενώ για την Ινδονησία η Νέα Γουινέα είναι μόνο ένα μέρος της χώρας, με το μεγαλύτερο μέρος εκτός Μελανησίας.

Η Ατόλη Παλμύρα (en:Palmyra Atoll) βρίσκεται στον Βόρειο Ειρηνικό, μεταξύ Χαβάης και Αμερ. Σαμόας, κοντά στον Ύφαλο Κίνγκμαν. —Geraki 2006-02-21 T 22:06 Z

Τάταροι[επεξεργασία κώδικα]

ΟΚ, απλά εγω ήξερα μόνο τον ένα τονισμό απ' ότι φαίνεται:). Καλή συνέχεια, και καλές συνεισφορές! - Badseed απάντηση 21:24, 26 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου. Για τις δικές σου φωτογραφίες μπορείς να συμπληρώνεις το πρότυπο {{GFDL}} στην περιγραφή της εικόνας (από επεξεργασία-> αποθήκευση όπως και σε μια κανονική σελίδα) ή κάποια άλλη άδεια που προτιμάς από τις Βικιπαίδεια:Πινακίδες πνευματικών δικαιωμάτων - Badseed απάντηση 22:25, 13 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Νομίζω η εικόνα διαγράφηκε, επειδή δεν χρησιμοποιούνταν σε άρθρο. Έτσι κι αλλιώς όμως, αν προερχόταν από εξωτερική ιστοσελίδα δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί χωρίς άδεια (ισχύουν τα ίδια που ισχύουν και για τα κείμενα). ΝΟμίζω το καλύτερο είναι να στείλεις ένα mail και να τους ζητήσεις να παραχωρήσουν την φωτογραφία σαν ελεύθερη για κάθε χρήση.

Τώρα στα τεχνικά, για να συμπεριλάβεις εικόνα σε ένα άρθρο γράφεις [[Εικόνα:όνομαεικόνας.jpg]] εκεί που θες να μπει η εικόνα, και μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός της ή να βάλεις λεζάντα ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στο Πώς να προσθέσετε εικόνες σε μια σελίδα. Για να βάλεις ένα πρότυπο άδειας χρήσης σε μια εικόνα, διαλέγεις το πρότυπο (άδεια) που θες από τη σελίδα με τις πινακίδες, και πατώντας επεξεργασία το συμπληρώνεις μέσα στο παράθυρο (γράφοντας δηλαδή το όνομα του προτύπου περιστοιχισμένο από δυο άγκιστρα, δηλαδή π.χ. έτσι: {{GFDL}}), ελπίζω να βοήθησα - Badseed απάντηση 21:13, 14 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

Το Αρχείο:Ταταρος.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Ταταρος.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:50, 14 Νοεμβρίου 2009 (UTC)