Συζήτηση χρήστη:Stavroschar

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Stavroschar, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο διαγράφηκε ως μη εγκυκλοπαιδικό--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:14, 28 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Η Βικιπαίδεια είναι εγκυκλοπαίδεια. Τι το σημαντικό έχει ένα Ινστιτούτο με ζωή <3 ετών ώστε να «δικαιούται» λήμμα σε μία εγκυκλοπαίδεια;

Διάβασε τις παρακάτω σελίδες προσεκτικά και θα λάβεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις:

Μην γράφεις με κεφαλαία στις σελίδες συζήτησεις.

Διάβασε επίσης:

--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:41, 28 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Καλημέρα. Δεν είπα ότι μου επιτέθηκες. Η σελίδα μιλάει για ψυχραιμία. Με κατγόρησες για «ασέβεια» και στην επισήμανα για να μην παρεκτραπεί η συζήτηση.

Σύγκρουση ενδιαφέροντος υπάρχει διότι σχετίζεσαι άμεσα με το ινστιτούτο. Ενδεικτικό το ότι στο άρθρο αναγραφόταν το όνομά σου αρκετές φορές. Συνεπώς είναι απίθανο να δεις το όλο θέμα αντικειμενικά.

Η ουσία ωστόσο είναι η εξής:

Τι το σημαντικό έχει το Ινστιτούτο ώστε να «δικαιούται» λήμμα σε μία εγκυκλοπαίδεια; Από το άρθρο δεν προέκυπτε κανένας λόγος παραμονής.

Ακόμη κι αν δεν παραμείνει το άρθρο, πιστεύω ότι θα μπορούσες να συνεισφέρεις σε άρθρα σχετικά με το αντικείμενο της ψυχοθεραπείας. Τι λες;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 04:45, 29 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Λοιπόν, ξεκάθαρα πράγματα.

  1. Το άρθρο για το ινστιτούτο δεν πληροί τα κριτήρια της εγκυκλοπαιδικότητας όπως τα ορίζει η κοινότητά μας. Δεν το θεωρούμε σημαντικό ώστε να μπει σε μία ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ.
  2. Ακόμα και αν τα πληρούσε, δεν είσαι ο κατάλληλος να γράψεις το άρθρο γιατί εμπλέκεσε άμεσα με αυτό.
  3. Ακόμη και αν υποθέσει κανείς ότι σκοπός σας δεν είναι η τσάμπα διαφήμιση, κάτι που δεν έχω λόγω να μην πιστέψω, και πάλι η σχέση σου με το ινστιτούτο στέκεται εμπόδιο στο να δεις αντικειμενικά το πώς δουλεύουν τα πράγματα εδώ.
  4. Είσαι ευπρόσδεκτος να συνεισφέρεις με εγκυκλοπαιδικά θέματα, όχι όμως να ξανανεβάσεις το άρθρο, σεβόμενος την πολιτική του εγχειρήματος.

--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:38, 29 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]