Συζήτηση χρήστη:Spiralnebula

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Spiralnebula, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 15:59, 28 Μαΐου 2015 (UTC)

Πνευματικά δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Το κείμενο στο λήμμα Ανάκτορα του Γαλέριου που ξεκίνησες είναι σχεδόν ίδιο με το κείμενο εδώ. Κείμενα τα οποία έχουν ξαναδημοσιευθεί και ο δημιουργός τους δεν δηλώνει ρητά ότι είναι διαθέσιμα με άδεια CC-BY-SA (δηλαδή ελεύθερη αντιγραφή και τροποποιήση) δεν είναι αποδεκτά από τη Βικιπαίδεια και διαγράφονται.

Περισσότερες πληροφορίες εδω: Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. --C Messier 05:53, 5 Ιουλίου 2015 (UTC)

Το κείμενο που προέρχεται από το λήμμα Θεσσαλονίκη λογικά θα είναι ΟΚ (εκτός και αν ήταν και αυτό αντιγραφή). Μπορείς να τα ξαναγράψεις, αλλά σε μια διαφορετική σελίδα ώστε να μην εμφανίζεται το κείμενο με τα πνευματικά στο ιστορικό. Για παράδειγμα στην πινακίδα Πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων λέει «Αν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε το λήμμα, παρακαλούμε να το κάνετε δημιουργώντας μια προσωρινή σελίδα.» όπου στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείς γράψεις το νέο κείμενο, το οποίο όμως δεν πρέπει να μοιάζει με αυτό στις πηγές. Στη συνέχεια θα προχωρήσω στην αντικατάσταση των κειμένων. Ελπίζω να βοήθησα. --C Messier 06:23, 5 Ιουλίου 2015 (UTC)

Κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

Αφαίρεσα σχεδόν όλες τις κατηγορίες που έβαλες γιατί το λήμμα εντάσσεται ήδη σε πιο εξειδικευμένες.

Γενικά, η τακτική εδώ (στη Βικιπαίδεια) είναι να μπαίνουν τα λήμματα σε όσο είναι το δυνατόν πιο εξειδικευμένες κατηγορίες. --C Messier 08:40, 9 Ιουλίου 2015 (UTC)