Συζήτηση χρήστη:Roulakou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αναφερομαι στη λιμνη Τριχωνιδα και στα χωρια που ειναι κτισμενα γυρω της, κανενας δεν μιλαει για την κωμοπολη Παραβολα, ειναι εσκεμμενη η παραλειψη της, η οχι, τοσο ασημαντη, η κρυφοσημαντικη ειναι.Τι κρυβετε, επιτελους.````--Roulakou 23:33, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)


Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Roulakou, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Παραβόλα[επεξεργασία κώδικα]

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μία στοά με μοναδικό σκοπό την εξαφάνιση και την υποτίμηση σπουδαίων οικισμών της Ελλάδας. SFriendly.svg

Η βικιπαίδεια είναι συλλογικό εγχειρημα. Μπορεί να συνεισφέρει όποιοσδήποτε. Ακόμη και εσύ. Γιατί λοιπόν δεν ανασκουμπώνεσαι να γράψεις το άρθρο για την Παραβόλα, η οποία σημειωτέον με λιγότερους από 2.000 κατοίκους δεν είναι κωμόπολη αλλά μεγάλος οικισμός, αντί να καταναλώνεις το διαδικτυακό σου χρόνο πλάθοντας υποθέσεις για γελοιες συνωμοσίες;

Εξάλλου υπάεχουν άρθα για τα Κάτω Τραγάνα Αιτωλοακαρνανίας και το δήμο Παραβολάς. Κάτι είναι κι αυτό δε νομίζεις;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:39, 15 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Ναζαρέτ[επεξεργασία κώδικα]

Υπήρχε κάποιος λόγος που αφαίρεσες την Κατηγορία:Πόλεις του Ισραήλ; Το αναίρεσα, φιλικά --Egmontaz συζήτηση 09:53, 12 Μαΐου 2009 (UTC)

θα μπορούσα να αραδιάσω μερικούς λόγους για τη πολύπαθη αυτή πόλη, επιφυλλάσομαι εκ των προτέρων, σιωπώ, εκπλήσσομαι αλλά δηλώνω οτι το δάχτυλο στο ποντικι προετρεξε των ειρμών της σκέψης και έκανε αυτο που έγινε. Σ'ευχαριστώ για τη παρεμβολή σου--Roulakou 12:18, 12 Μαΐου 2009 (UTC)

Αρχείο:Το Κάστρο Βουκάτιο-2009 Picture 203.jpg[επεξεργασία κώδικα]

To Αρχείο:Το Κάστρο Βουκάτιο-2009 Picture 203.jpg μεταφέρθηκε στα Κοινά με το όνομα File:Ruins of Voukatio castle.jpg. Το πρώτο αρχείο θα διαγραφεί σύντομα, οπότε αν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις την εικόνα σε άρθρο, βάλε το νέο όνομα. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 19:01, 1 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Αρχείο:Picture 227.jpg[επεξεργασία κώδικα]

To Αρχείο:Picture 227.jpg μεταφέρθηκε στα Κοινά με το όνομα File:Panaitoliko.jpg. Το πρώτο αρχείο θα διαγραφεί σύντομα, οπότε αν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις την εικόνα σε άρθρο, βάλε το νέο όνομα. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 19:36, 1 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)