Συζήτηση χρήστη:Parks

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Parks, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --патриот8790Ριχ' τα! 07:55, 14 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βλέπω σου αρέσει ο Μαραντόνα. Καλό θα ήταν να βάζεις και συνδέσμους. Nataly8 15:28, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να αφαιρείς περιεχόμενο από τη σελίδα μου; Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:22, 18 Αυγούστου 2010 (UTC)

Σε παρακαλώ σταμάτα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:25, 18 Αυγούστου 2010 (UTC)

Εγώ δεν έκανα τίποτα. Αν εννοείς τα λήμματα Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ, σε εγυκλοπαίδεια γράφεις, όχι σε περιοδικό, εφημερίδα και σε βιβλίο. Για αυτό και αφαιρέντουνται. Και εγώ συμφώνω και με τον άλλο χρήστη που τα αφαιρεί. Και μη με απειλείς. Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:44, 18 Αυγούστου 2010 (UTC)

Από το Hellenic οπότε σσσσσσσσσσ!!!!!!!--Sportswriter 13:01, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πάρε να 'χεις [1] ένα δείγμα. Οπότε διάβασε πρώτα τους κανόνες της Βικιπαίδειας και όταν τους κατανοήσεις και έχεις σκοπό να τους εφαρμόσεις θα σε περιμένουμε...Χαιρετισμούς --Sportswriter 16:51, 20 Αυγούστου 2010 (UTC)


Δεν θα σου αναλύσω για την προσωπική μου ζωή αλλά μακάρι είχα λίγο χρόνο να ήμουν περισσότερο μόνος. Όσο για τη πατρότητα του κειμένου ανήκει πιθανόν στο http://www.phorum.gr από το οποίο δεν ζήτησες καν άδεια σύμφωνα με την πολιτική της Βικιπαίδειας, εκθέτοντας την αξιοπιστία της εγκυκλοπαίδειας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Στην Ρουμανική Βικιπαίδεια έχεις δοκιμάσει να κάνεις αυτά που κάνεις εδώ; Χάνω την ψυχραιμία μου όταν δεν μπαίνεις καν στο κόπο να διαβάσεις του στοιχειώδεις κανόνες της Βικιπαίδειας και να τους κατανοήσεις και πολύ περισσότερο όταν μπαίνεις σαν ανώνυμος για να κάνεις βανδαλισμό. Όλοι μας παραβιάζουμε τους κανόνες και τις πολιτικές της Βικιπαίδειας αλλά δεν το ξεφτιλίζουμε--Sportswriter 07:49, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

ΔΕΝ θα ειδοποιήσω άλλη φορά. Αν δω ξανά μηνύματα όπως αυτό στη συζήτηση του Sportswriter που συνιστούν παρενοχλητική / επιθετική συμπεριφορά ή αφαίρεση περιεχομένου από σελίδες χρηστών, όχι μόνο θα υποστείς φραγή αλλά θα εισηγηθώ λήψη και άλλων μέτρων από την Κοινότητα. --Ttzavarasσυζήτηση 19:39, 22 Αυγούστου 2010 (UTC)

Λοιπόν έγινε επαναφορά μόνο του κειμένου που έγραψες ΕΣΥ κάνοντάς το λιγότερο POV.--Sportswriter 21:38, 22 Αυγούστου 2010 (UTC)

Οκ άνθρωποι είμαστε, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά. Έγινε επαναφορά γιατί εκ παραδρομής έσβησα και τα δικά σου κείμενα, βέβαια στην πορεία αφαιρέθηκαν από άλλον συντάκτη σαν POV.--Sportswriter 15:38, 26 Αυγούστου 2010 (UTC)

Το αν είμαι σε θέση ή όχι να σου κάνω υποδείξεις άσε να το κρίνει η κοινότητα στην οποία συμμετέχεις και άσε τα περί ψαρώματος, γιατί εγώ δεν απολύθηκα πριν μερικούς μήνες για να θυμάμαι τους όρους της καζάρμας που επικαλείσαι. Η προειδοποίηση ισχύει - γι' αυτό θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή στις εκφράσεις σου. --Ttzavarasσυζήτηση 17:52, 26 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Δυστυχώς η αναφορά σε άλλη Βικιπαίδεια δεν αποτελεί πηγή. Οταν λέμε "πηγή" εννοούμε κάποια τρίτη, ανεξάρτητη από τη Βικιπαίδεια και αξιόπιστη αναφορά είτε σε έντυπο είτε στο Διαδίκτυο. Επαναφέρω το κείμενο όπως το είχα αφήσει την τελευταία φορά ευελπιστώντας ότι θα προστεθεί πηγή γι' αυτό. --Ttzavarasσυζήτηση 07:15, 1 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)