Συζήτηση χρήστη:Pakalos

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γεια σου Pakalos, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

   Signature.png Τα Πέντε Θεμέλια
   Nuvola apps filetypes.svg Συχνές Ερωτήσεις
   Crystal Clear action viewmag.png Βοήθεια
   Icon subjects.gif Εγκυκλοπαιδικότητα
   Monobook icon.svg Πολιτική
   Crystal Clear app kedit.png Αμμοδοχείο
   Nuvola apps package toys.png Εικόνες & Πολυμέσα

Χαιρόμαστε να σε έχουμε στην παρέα μας και ελπίζουμε να βρεις ευχάριστο το χρόνο που περνάς εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι εξαιρετικά εύκολη και τα κύρια προσόντα που πρέπει να διαθέτει κανείς για να γράψει είναι η αγάπη για τη γνώση, το πνεύμα συνεργασίας και το μεράκι. Εξέφρασε τη διάθεσή σου για τη διάδοση της γνώσης με θάρρος και κέφι. Ακολουθούν λίγες χρήσιμες συμβουλές.

Ξεκινώντας τις συνεισφορές:[επεξεργασία κώδικα]

  • Κάθε λήμμα περιλαμβάνει στην κορυφή το σύνδεσμο «Επεξεργασία». Προτού αρχίσεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι άρθρα, επισκέψου αρκετές σελίδες, κάνε κλικ στο «Επεξεργασία» και πάρε πολύτιμες ιδέες για το πώς γίνεται τι. Πολύ χρήσιμοι θα φανούν οι οδηγοί για Νέους Χρήστες και Επεξεργασίας Άρθρων.
  • Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα στο Αμμοδοχείο χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Ακόμη όμως κι αν κάνεις κάτι λανθασμένα στις «επίσημες σελίδες», υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις.
  • Αναζήτησε στην Βοήθεια την απάντηση σε ό,τι απορία έχεις, καθώς και στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια. Αν δεν σε καλύψει αυτό μην διστάσεις να απευθυνθείς στην Αγορά της κοινότητας, ή και σε κάποιον άλλον χρήστη προσωπικά, αφήνοντας μήνυμα στην προσωπική σελίδα συζήτησής του.
  • Για ενστάσεις, απορίες και προτάσεις αναφορικά με το περιεχόμενο κάποιας σελίδας μπορείς να αφήσεις μήνυμα στη «Συζήτησή» του, κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο ψηλά στη σελίδα. Μπορείς να υπογράφεις τις παρατηρήσεις σου χρησιμοποιώντας τρεις περισπωμένες, έτσι: ~~~. Αν βάλεις τέσσερις θα προστεθεί και η ημερομηνία και ώρα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα άρθρα, η συνεισφορά σου σε κάθε άρθρο θα φαίνεται στο ιστορικό του.
  • Όταν νιώσεις ετοιμότητα για να δημιουργήσεις ένα λήμμα από το μηδέν, ακολούθησε τις οδηγίες του σχετικού οδηγού. Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τα Προτεινόμενα Θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, είσαι ελεύθερος να ασχοληθείς με το θέμα που επιθυμείς.
  • Ρόλος των διαχειριστών της Βικιπαίδειας είναι η επόπτευση της εύρυθμης λειτουργίας του εγχειρήματος, η διαφύλαξη της πολιτικής και η προστασία από βανδαλισμούς. Η σελίδα τους θα είναι το μέρος που θα καταφεύγεις σε περιπτώσεις όπου η βοήθεια της Αγοράς υπήρξε ανεπαρκής, ή για πολύ τεχνικά ζητήματα. Οι διαχειριστές, βάσει των καθηκόντων τους καλούνται να λάβουν πολλές δύσκολες αποφάσεις τη μέρα, π.χ. φραγή βάνδαλων χρηστών, διαγραφή σελίδων που δεν καλύπτουν τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας σε συμφωνία με την Πολιτική του εγχειρήματος.

Τρεις σημαντικοί κανόνες:[επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Καθολικός Λογαριασμός
Single User Login

Ακολουθούν τρεις πολύ σημαντικοί κανόνες στους οποίους δίνεται ιδιαίτερη προσοχή:

  • Κάθε νέο λήμμα ή επεξεργασία πρέπει να τεκμηριώνεται αναφέροντας τις Πηγές των πληροφοριών που προστέθηκαν. Αυτό συμβάλλει στην αξιοπιστία του εγχειρήματος και διευκολύνει την περαιτέρω έρευνα των αναγνωστών.
  • Διαγράφονται άμεσα λήμματα που αποτελούν πιστή αντιγραφή ή ελαφρά παράφραση περιεχομένου άλλων ιστοσελίδων, βιβλίων και άλλων εντύπων. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο ίδιος ο κάτοχος της ιστοσελίδας-πηγής διαθέσει το περιεχόμενό της προς κοινή χρήση ή ενημερώσει τους διαχειριστές με e-mail. Ωστόσο επιτρέπεται ελεύθερα η μετάφραση κειμένων από ξενόγλωσσα άρθρα της Βικιπαίδειας (με σχετική αναφορά της πηγής στο τέλος).
  • Τα καινούρια άρθρα πρέπει να καλύπτουν κάποια ελάχιστα κριτήρια Εγκυκλοπαιδικότητας. Αυτά είναι προϊόν συζήτησης της ελληνόφωνης Βικιπαίδειας, επιδέχονται αμφισβήτηση με ώριμη συζήτηση στη σελίδα τους ή στην Αγορά και δεν συνάδουν πάντα με εκείνα της αγγλόφωνης ή άλλης βικιπαίδειας. Την εγκυκλοπαιδικότητα των άρθρων ενισχύει η παράθεση έγκριτων πηγών. Άρθρα που κρίνονται μη-εγκυκλοπαιδικά τίθονται σε ψηφοφορία για Διαγραφή.

Μετά από αυτή την εισαγωγή σου εύχομαι καλές συνεισφορές! Φιλικά, Atlantia 16:22, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Αγαπητέ Pakalos... η ΙΡ με την οποία επικοινώνησες, προφανώς εν αγνοία σου, είναι ο φραγμένος χρήστης Vrahomarinaner. Κάνει ό,τι μπορεί για να παρακάμψει την πολιτική της φραγής μιλώντας με άλλους χρήστες της κοινότητας και επεξεργαζόμενος λήμματα. Αυτό βέβαια δεν επιτρέπεται βάσει πολιτικής. Αυτός όμως αγνοεί επιδεικτικά κάθε τι που αφορά την λειτουργία της ΒΠ. Παρακαλώ έχε το υπόψη σου αυτό. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.—Corleone μη τα μασάς!@ 17:27, 24 Μαΐου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

ΚΛΕΙΣΤΟΝ

Μέχρι νεωτέρας

Που ησουνα χαμενος μεχρι τωρα και μας ελλειψες; (Ειδικα στον "βραχο", κι ας λειπει κι αυτος!)

Καλη επιστροφη! (όποτε) Ευχαριστω για τη συμπληρωση. Αν θες μου λες απο που αντλεις πληροφοριες, γιατι εγω έφαγα μερες στη Βιβλιοθηκη για να βρω ο,τι βρηκα. --Οσελότος (συζήτηση) 15:51, 2 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Γειά σου φίλε.Αν έχεις την καλοσύνη,μια γνώμη για αυτό.Μετράει σαν τίτλος ή όχι(Ο Πανελλήνιος έχει τους περισσότερους βαθμούς).

http://www.aokolonou.gr/images/stories/telilos%20diasilogikou%20kipelou%202000.pdf

--178.128.143.130 14:26, 3 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Ειναι το διασυλλογικο κύπελλο που κατεκτησε ο Ολυμπιακος το 1999, 2001, 2002 και 2003. Το 2000 το πήρε ο Πανελλήνιος;--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 18:54, 3 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Ναι.Έχω κι άλλα.Κάποια δεν έχουν όμως βαθμολογία.--194.219.180.46 19:25, 3 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

4 Διασυλλογικά Κύπελλα Ελλάδας 25άρας Πισίνας: 1997,1998,1999,2001........ΠΟΙΟ 2002 ΚΑΙ 2003??

Ενταξει ενα λαθος εκανα, δεν τα θυμαμαι ολα απ εξω.--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 19:06, 5 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Ο δρόμος προς τα πίσω![επεξεργασία κώδικα]

Λείπεις καιρό,ξεκουράστηκες,ξέδωσες.Θα βρήκες χρόνο να μελετήσεις και το βιβλίο...και χιλιάδες τίτλοι.

Μαζί με την δική σου εμπειρία θα έχεις πια κατασταλάξει σε ασφαλή συμπεράσματα.
Όταν γυρίζεις το δρόμο που άφησες πίσω,γυρίζεις για να τα ξεκαθαρίσεις μια και καλή,σίγουρος,αποφασισμένος.Αλλιώς γυρίζεις για να πεθάνεις βλακωδώς, αφήνοντας το δρόμο που σε πήγαινε μπροστά.
Δυστυχώς η ΒΠ είναι ανάξια να έχει μέλη όπως εσύ,ο Dspiros,o Οσελότος και κάποιοι άλλοι.Είναι ή πάει να γίνει ένα αστυνομικό τμήμα και ένα γραφείο πληροφοριών,με στελέχη που δεν αγαπούν τη γνώση.
Τι στα λέω.Δεν ξέρω,με βάρεσε ο ήλιος στο κεφάλι,βαρέθηκα τη ζέστη και τη θάλασσα.--188.4.2.91 21:35, 5 Αυγούστου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Ξεκαθάρισμα[επεξεργασία κώδικα]

http://panathinaikos1908.gr/filemanager/files/titloi_pao.pdf

Καλό θα ήταν να τα συγκρίνεις με τα δικά μας εδώ(ΒΠ) και να φτιάξεις το λήμμα του ΠΑΟμια και καλή.
Σε χαιρετώ φίλε μου.Γύρνα εσύ γιατί εγώ ...με φύγανε.--188.4.57.86 11:55, 24 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]
Εδω τριγύρω είμαι να γράφω αυτά που δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς άλλος να γράψει. Έφτιαξα και λήμμα για το κύπελλο γυναικών στο πόλο που δημιουργείται από φέτος, το έμαθες;--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 12:01, 24 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Πρωτάθλημα Σκάκι 1973 - Χειμερινό (  ; )Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων και Κορασίδων 1970[επεξεργασία κώδικα]

Πρωτάθλημα Σκάκι 1973 - Χειμερινό ( ; ) Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων και Κορασίδων 1970

Καλησπέρα. Βρήκα τα παρακάτω. Μιας και βλέπω ότι επαναδραστηριοποιήθηκες αν θές πέρνα τα στα λήμματα.

"ΤΑ ΝΕΑ , Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 1973, ΤΑ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στό σκάκι ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ. Με νίκες των φαβορί συνεχίσθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες για το Κύπελλο ΟΧΙ. Αναλυτικότερα ο Παναθηναίκός νίκησε τον Πανελλήνιο με 8-4, η Ηλιούπολη τον Σ.Ο.Αμπελοκήπων με 6,5 - 5,5, ο Πειραϊκός την Ε.Φ. Εθνικής Τραπέζης με 9,5 - 2,5 και ο Άρης Νικαίας την Σ. Φοιτητική Ένωση με 8-4. Αξιοσημείωτη επιτυχία του Σ.Ο.Αμπελοκήπων , που ηττήθηκε με διαφορά ενός βαθμού μόνο από την πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδος Σ.Ο.Ηλιουπόλεως. Εξ άλλου , την προσεχή Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., θα διεξαχθούν οι συναντήσεις της 5ης αγωνιστικής ημέρας των ατομικών αγώνων για το Κύπελλο ΟΧΙ, στους οποίους μετέχουν πολλοί γνωστοί μαίτρ."

Η παραπάνω δημοσίευση λέει πρωταθλητή Ελλάδος για το 1973 ( ή μήπως για το 1972 ; ) τον ΣΟ Ηλιουπόλεως, άρα νομίζω ότι μπορεί να περαστεί εδώ : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF_%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%8D Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ ( αντλεί απ'το βιβλίο "Και Χιλιάδες Τίτλοι" ) λέει ότι ο ΠΑΟ κατέκτησε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Ανδρών 1973. Αν δεν πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις τότε υπάρχει μάλλον σφάλμα.

"ΕΘΝΟΣ, Τετάρτη 25 Μαρτίου 1970, ΕΘΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Παναθηναϊκός εμοιράσθησαν τις επιτυχίες στα χειμερινά κολυμβητικά πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενίκησε στην βαθμολογία των μεγάλων κατηγοριών ( Α΄, Β΄) με 248 β. έναντι 209 του δευτέρου ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ στις μικρές ( Γ΄, Δ΄) με 99 έναντι 61 του τετάρτου Ολυμπιακού. Ο Εθνικός Πειραιώς κατετάγη δεύτερος και τρίτος αντιστοίχως με 78 β. Η Βουλιαγμένη τρίτη στα μικρά πρωταθλήματα με 67."

Οκ τα περασα, στο λημμα κολυμβησης του Ολυμπιακου ειχε ως δικο του το πρωταθλημα Γ-Δ και το αλλαξα σε Α-Β, το σκακι δεν ειναι ξεκαθαρο ομως.--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 14:03, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Ωχ λαθος μου, δεν το διαβασα καλα, μαλλον ειναι το χειμερινο πρωταθλημα κεντρου αυτη η διοργανωση.--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 14:06, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Γενική στίβου[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου φίλε.Λήμμα γιαυτό δεν έχουμε.Για οργάνωσέ με λίγο.http://www.gazzetta.gr/other-sports/stivos/article/1150881/protathlitis-o-gs-el-venizelos

--130.43.88.124 17:29, 18 Οκτωβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Η αξιολογηση αφορα ολη τη δραστηριότητα της χρονιας, δεν χρειαζεται λημμα, νομιζω καλυτερα να προστεθει ως κομματι στο λήμμα του ΣΕΓΑΣ.--Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 14:04, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Χάθηκες ολότελα ρε Πάκαλε. Όπου και να ΄σαι, καλή χρονιά με υγεία!--V/M

  • Ε, αφου σου εύχεται ο φίλος V/M, να σου ευχηθω κι εγω Καλή Χρονια ! (και στο "φαντασμα" του V/M επισης). Παντως λειπετε και οι δυο, οπως λειπουν και οι μεταξυ σας πλακες. --Οσελότος (συζήτηση) 10:44, 3 Ιανουαρίου 2019 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Να στε καλά, επίσης καλή χρονιά. Εδώ ειμαι, αλλά δεν έχω κάτι να συνεισφέρω αυτόν τον καιρό. Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 23:06, 4 Ιανουαρίου 2019 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Υδατοσφαίριση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Pakalos, Θα ήθελα να μάθω εάν γνωρίζεις πληροφορίες για το τμήμα πόλο του Εθνικού. Αναφέρομαι σε ρόστερ, προπονητές, Ευρωπαϊκά παιχνίδια, σερί και διάφορα άλλα ρεκόρ για το Ελληνικό πρωτάθλημα κ.ο.κ. Είδα ότι συμπλήρωσες τις θέσεις στα πρωταθλήματα 1951, 1991, 1996. Δυστυχώς λείπουν πολλές πληροφορίες όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα του πόλο. Προσπαθώ να βρω στο ίντερνετ ό,τι μπορώ αλλά οι πηγές είναι ελάχιστες. Εικάζω πως μόνο η Αθλητική Ηχώ παρέχει αρκετό υλικό αλλά το αρχείο της νομίζω δεν ανοίγει πλέον, κάτι τέτοιο. Νομίζω πως υπάρχει κάποιο λάθος στο σερί δεκαετιών '50 και '60. Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού υπήρξε το 1968 στις 8/8 μετά από 15 χρόνια. Άρα 1953 και μετά 1968; Μετά 1971 και μετά 1990; Όπως και να έχει ευχαριστώ εκ των προτέρων.--ΜάκηςΚεφαλονίτης (συζήτηση) 18:57, 18 Φεβρουαρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Σορρυ δεν το ειδα οτι εισαι εσυ, νομιζα οτι βανδαλιζουν, αλλα τι ειναι αυτο που γραφεις ρε συ στην παρενθεση? Ουσιαστικα στις 2 νικες παιζεται η προκριση και εκει γραφουμε η το προσωρινο σκορ η το τελικο. Εχει αλλαξει κατι που δεν ξερω? --Di canio (συζήτηση) 19:14, 16 Απριλίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Γυναικών 1970[επεξεργασία κώδικα]

Αναγνωρίστηκε ως Πρωτάθλημα Ελλάδας γι' αυτό και ο ΠΑΟ έπαιξε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης.

Επίσημες και ουδέτερες πηγές που δείχνουν την αναγνώριση : http://www.volleyball.gr/volleyleague-gunaikon/arxeio https://www.sansimera.gr/articles/130/148

Eφημερίδα ΦΩΣ : Στέφανος Λεμονίδης : https://www.fosonline.gr/volleyball/a-gynaikon/article/158405/volley-league-gynaikon-apeileitai-o-olympiakos-apo-pao-paok-aek-kai-ao-thiras

Δες λίγο το θέμα με το σερι νικων του Παναθηναικου εδώ όποτε μπορέσεις 2A02:1388:214A:D8BA:0:0:5ABD:3CD3 13:42, 7 Οκτωβρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Πρωτάθλημα πόλο 1986[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Πάκαλε. Ξέρεις ποιον κέρδισε ο Εθνικός στη δεύτερη αγωνιστική του '86; Πρέπει να είναι κάπου αρχές Απριλίου. Επίσης έχεις το δεύτερο γύρο της ίδιας σεζόν ΝΟΒ–Εθνικού (κέρδισε Εθνικός ή ισοπαλία); ΜάκηςΚεφαλονίτης (συζήτηση) 17:51, 18 Οκτωβρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου[επεξεργασία κώδικα]

Δεν χρειάζονται υπερβολές για να υποστηρίξεις αυτό που πιστεύεις. Καταρχάς, επειδή εσύ κάποτε τα ήξερες κάπως, δε σημαίνει ότι θα μείνουν για πάντα έτσι. Μπορεί να αλλάξουν μπορεί και όχι. Είναι στην αποκλειστική ευχέρεια του ΣΕΓΑΣ αν θα υπάρχει και η τυπικά η άτυπη διάκριση του πρωταθλητή συνολικά σε άνδρες και γυναίκες. Σε πολλά sites, όπως στο SPORT24, γίνεται λόγος για «τρεμπλ» και 3 βαθμολογίες: Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Πρωταθλητής σε άνδρες, γυναίκες και σύνολο ο Παναθηναϊκός. Προφανώς, όταν είναι πρωταθλητής σε γυναίκες και άνδρες, θα είναι και στο σύνολο χωρίς να χρειαστεί να γίνουν τα μαθηματικά. Αν ο πρωταθλητής είναι διαφορετικός, στο σύνολο πρώτος μπορεί να είναι είτε ο ένας από τους δύο είτε ακόμα και ένας τρίτος σύλλογος. Τότε θα γίνει ξεκάθαρο αν ο ΣΕΓΑΣ έχει [θα] υιοθετήσει αυτή τη διάκριση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο το κατά πόσο το έχει υιοθετήσει ως διάκριση-τίτλο. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία και η έντονη ενόχλησή σου για κάτι τέτοιο φανερώνει μια κούραση που έχει προέλθει από ανάλογους διορθοπόλεμους σχετικά με το τι νομιμοποιείται να μετράει και τι όχι ως τίτλος ενός σωματείου. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να επιλυθεί ποτέ για αντικειμενικούς λόγους. Δεν είδα πάντως αντίστοιχη ενόχληση για αυτά τα πρωταθλήματα, τα έχει αναγνωρίσει άραγε η ΚΟΕ ή ενοχλείσαι επιλεκτικά? 5.203.140.217 17:23, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Εγώ τα ήξερα κάπως, κάπου, κάποτε; Μην σε στεναχωρώ αλλά ακόμα ξέρω πολλά όσο λίγοι περί πρωταθλημάτων, σε όλα τα σπορ της χώρας.

Το τι λένε τα σάιτ και οι ίδιοι οι σύλλογοι, ποσως Μ ενδιαφέρει. Τα σάιτ απλή αντιγραφή των δελτίων τύπου των ομοσπονδιών κάνουν, τίποτα παραπάνω. Άμα μου δείξετε έστω ένα επίσημο έγγραφο του ΣΕΓΑΣ που να έχει την παραμικρή ένδειξη περί πρωταθλητή γενικής βαθμολογίας, πρώτος θα βγω ν ανεμίζω την πράσινη σημαία για το τρεμπλ στον κλειστό στίβο.

Από πουθενά ομως δεν προκύπτει γενική βαθμολογία ανδρών και γυναικών, πέρα από τα γραφόμενα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ περί τρεμπλ, τα οποία διόρθωσε στη συνέχεια και μείωσε και τους τίτλους από 1679 σε 1678.

Άμα σε ενοχλεί εσένα κάτι συγκεκριμένο, άλλαξε το, δεν σ εμποδίζει κανείς νομίζω. Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 17:52, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Δε σε είπε κανένας άσχετο. Δεν μοιάζει και τόσο απίθανο ο ΣΕΓΑΣ να [έχει] καθιερώσει και μια τρίτη βαθμολογία για να μπορεί να προκύψει και ένας τρίτος διαφορετικός σύλλογος πρωταθλητής στο σύνολο. Δεκτό ότι δεν υπήρχε τρίτη βαθμολογία για να επισημοποιεί αυτό τον τίτλο όπως λες, αλλά με το να καταφεύγεις σε υπερβολές, όπως ότι ο «Παναθηναϊκός αρέσκεται να εφευρίσκει τίτλους», δεν κερδίζουν σε κύρος τα όσα λες. 5.203.140.217 18:09, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Με πικρία το λέω, όταν βλέπω τον ερασιτέχνη να μετρά τίτλους όπως τα δύο ανύπαρκτα κύπελλα στην σκοποβολή σκητ, που δεν επιβεβαιώνονται σε κανένα επίσημο έγγραφο της ομοσπονδίας και τα εχω ψαξει όλα. Τώρα τον βλέπω να μιλά για τρεμπλ σε άθλημα που και παραδοσιακά δίνονται δύο τίτλοι για τα δύο φύλα, και η θεωρία περί γενικής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ούτε στην προκήρυξη ούτε σε κάποιο άλλο έγγραφο της ομοσπονδίας, που θα σταματήσει λοιπον όλο αυτό; Πάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 18:29, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Εντάξει αυτή είναι η οπτική σου που είναι κατανοητή μέχρι ενός σημείου. Στη προκειμένη αφού προχωρά σε δυναμική καταμέτρηση των τίτλων δε βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό που πιθανώς να είχε συζητηθεί με τον ΣΕΓΑΣ με αφορμή την εισαγωγή της μικτής σκυταλοδρομίας για πρώτη φόρα αφού τελικά το διόρθωσε όπως λες. Γενικά ούτε οι ομοσπονδίες έχουν το αλάθητο και υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν το τι τελικά αναγνωρίζεται από αυτές... η ΕΟΠΕ το Σάββατο αναγνώριζε το πρωτάθλημα του 1970 ως πανελλήνιο και τη Κυριακή ως τοπικό. Μεγαλύτερη πικρία θα πρέπει να έχεις από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ που του την έφεραν κανονικότατα κάποιοι ένστολοι σε διατεταγμένη αποστολή και κατάντησε να παίζει το πιο σημαντικό ματς μετά το 2009 κεκλεισμένων... αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει περισσότερο κατά τη γνώμη μου πάντα! 5.203.140.217 18:48, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]


Περί μεικτής σκυταλοδρομίας, στο έγγραφο της ομοσπονδίας ξεκάθαριζει ότι οι βαθμοί του αγωνίσματος μοιράστηκαν στις δύο βαθμολογίες, δηλαδή ως πρώτος ο Παναθηναϊκός που πήρε 9 βαθμούς, 4,5 πήγαν στη βαθμολογία ανδρών και αντίστοιχα 4,5 στη βαθμολογία γυναικών. Το άλλο που λες ένας θεός ξέρει πόσο με έχει προβληματίσει, αλλά τι να πούμε εδώ γι αυτόΠάκαλος 6.6.6 ΚΛΕΙΣΤΟΝ 18:54, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

πράγματι το λέει αυτό 5.203.140.217 19:06, 20 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)Απάντηση[απάντηση]