Συζήτηση χρήστη:Ioannes Ntouros

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πνευματικά δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα την αφαίρεση αυτή καθώς το περιεχόμενο ήταν κατά λέξη αντεγραμμένο από την 2η παραπομπή, η οποία δεν φαίνεται πως διαθέτει το κείμενο της ως ελεύθερο περιεχόμενο με ελεύθερη άδεια χρήσης και επομένως η επικόλληση του κειμένου εδώ παραβίαζε πνευματικά δικαιώματα. Δείτε το Βικιπαίδεια:Πνευματικά δικαιώματα για περισσότερες πληροφορίες. Gts-tg (συζήτηση) 14:09, 8 Ιουλίου 2016 (UTC)

Το είδα και σε ευχαριστώ για αυτό. Ioannes Ntouros (συζήτηση) 15:39, 8 Ιουλίου 2016 (UTC)

Στράτευμα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, γενικού τύπου λήμματα όπως το συγκεκριμένο θέλουν αρκετή προσοχή ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις από τα "οικεία", δηλαδή στην περίπτωσή μας αποκλειστικά τον ελληνικό στρατό. Καλύτερα το εξηγεί το πρότυπο:ελληνοκεντρικό το οποίο τοποθετείται σε λήμματα τα οποία, ενώ πραγματεύονται ένα θέμα παγκόσμιο, ωστόσο επικεντρώνονται αποκλειστικά/υπερβολικά στην ελληνική υφή του. Εννοείται πως δεν σε μαλώνω/προειδοποιώ ή σου κάνω την οποιαδήποτε παρατήρηση, απλώς καθώς είσαι σχετικά νέος χρήστης θεώρησα σωστό να σε ενημερώσω σχετικά, ώστε να το έχεις υπόψη για μελλοντικές συνεισφορές σου σε αυτή την θεματολογία. Καλή συνέχεια... SFriendly.svg --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:42, 10 Ιουλίου 2016 (UTC)

Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση απλώς θεώρησα ότι επειδή ρωτά το ελληνικό, θα έπρεπε να γράψω για το ελληνικό. Όπως και να έχει, οι τιμές που χρησιμοποίησα αναφέρονται σε όλους τους στρατούς και απλώς χρησιμοποίησα ελληνικές ορολογίες. Ioannes Ntouros (συζήτηση) 18:14, 10 Ιουλίου 2016 (UTC)

Άμα θέλεις να αποσύρεις τη πρότασή σου, πες το στην αντίστοιχη σελίδα, μην σβήνεις τη συζήτηση που έχει γίνει. --C Messier 13:25, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Ααααα εντάξει συγγνώμη.Ioannes Ntouros (συζήτηση) 13:40, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Screenshots[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,
Δηλώνω μεγάλη φαν! Παράκληση μόνο, βάλε στα screenshots του παιχνιδιού την άδεια χρήσης {{εικόνα-βιντεοπαιχνίδι}}

Copyrighted Αυτή είναι μία εικόνα ενός βιντεοπαιχνιδιού και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία , και τα δικαιώματα για αυτή είναι πιθανότερο να ανήκουν στην εταιρία που ανέπτυξε το παιχνίδι. Πιστεύεται ότι η χρήση ενός περιορισμένου αριθμού εικόνων χαμηλής ανάλυσης
  • για αναγνώριση και σχολιασμό του
    • του προκειμένου βιντεοπαιχνιδιού ή
    • του χαρακτήρα ή του αντικειμένου που εμφανίζεται στην εικόνα
  • στην Ελληνόγλωσση Wikipedia, φιλοξενούμενη από servers στις ΗΠΑ από το μη κερδοσκοπικό Wikimedia Foundation,

μπορεί να θεωρηθεί ως εύλογη χρήση υπό τον νόμο πνευματικής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ καθώς και από το άρθρο 19 του N. 2121/93. Δείτε Βικιπαίδεια:Εύλογη χρήση. Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7:Ioannes_Ntourostrue

ή την {{γραφικά υπολογιστή}}

Orange copyright.svg Η πιο πάνω εικόνα είναι παρμένη από γραφικά υπολογιστή των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Πιστεύεται ότι γραφικά από υπολογιστή μπορούν να παρουσιάζονται στην Βικιπαίδεια σε λήμματα για το ίδιο το έργο ή τον δημιουργό του ή τους συντελεστές του, σύμφωνα με την πρόβλεψη «εύλογης χρήσης» (fair use) του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και από το άρθρο 19 του N. 2121/93 για την συγκεκριμένη χρήση που έχει στα λήμματα αυτά. Χρήση διαφορετική από αυτή που μπορεί να θεωρηθεί «εύλογη», αντίθετη προς τα χρηστά ήθη και δεν δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό, πιθανότατα είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προς τον χρήστη που ανέβασε την εικόνα: Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρεται ο δημιουργός της εικόνας ή η πηγή της (εταιρία). Άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν δικαιολογείται η χρήση της εικόνας σε συγκεκριμένο λήμμα, και αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο να την προτείνουν για διαγραφή. Δείτε τα κριτήρια εύλογης χρήσης. Η απλή εικονογράφηση λήμματος άσχετου με το έργο ή τον δημιουργό του, δεν αποτελεί "εύλογη χρήση".Εύλογη χρήσηΕύλογη χρήση υλικού που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, στο πλαίσιο συγκεκριμένου λήμματος και για συγκεκριμένο λόγο//el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7:Ioannes_Ntourostrue

. Η ανάγκη ύπαρξης του προτύπου προκύπτει από το γεγονός ότι είναι αναγνώσιμο από τα (ro)bots. Ευχαριστώ πολύ, Atlantia talk 11:28, 25 Ιουλίου 2016 (UTC)

Δεν έλεγξες; Υπάρχει ήδη :Ρ. Παράδειγμα εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Aoe2_byzantio.jpeg Ioannes Ntouros (συζήτηση) 11:50, 25 Ιουλίου 2016 (UTC)
Ποτέ δεν μιλάω στον αέρα! (Άντε καμιά φορά, ναι SFriendly.svg). Εδώ και εδώ δεν υπάρχει. Φιλικά, Atlantia talk 13:23, 26 Ιουλίου 2016 (UTC)
Ουπς. Σίγουρα τα ξέχασα αν δεις και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τα αλλάζω αμέσως. Ioannes Ntouros (συζήτηση) 13:25, 26 Ιουλίου 2016 (UTC)

Ιερά δάση της Ηπείρου[επεξεργασία κώδικα]

Ioannes Ntouros δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Timeheritage δήλωσε πως επιθυμεί να φτιάξει το συγκεκριμένο λήμμα χωρίς να γνωρίζει πως το προετοιμάζεις (γι' αυτό υπάρχει δίπλα από το όνομά του η σήμανση ΣΕ που σημαίνει πως το λήμμα είναι σε εξέλιξη επεξεργασίας από το χρήστη που το έχει δηλώσει), μιας και δε το είχες δηλώσει εκ των προτέρων. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, νομίζω πως ο χρήστης Timeheritage έχει δηλώσει την επιθυμία να δημιουργήσει και το αντίστοιχο λήμμα και στην Αγγλική. Καλό θα ήταν σε περίπτωση που επιθυμείς να γράψεις για κάποιο άλλο από τα προτεινόμενα λήμματα να το δηλώσεις στον πίνακα για αποφυγή παρεξηγήσεων. Καλές επεξεργασίες :) Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 01:06, 29 Ιουλίου 2016 (UTC)

Έγινε φίλε. --Ioannes Ntouros (συζήτηση) 06:59, 29 Ιουλίου 2016 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Barnstar Cultural Heritage.png

Σου απονέμω αυτό το αστέρι ως επιβράβευση της εξαιρετικής συνεισφοράς σου για τη λημματογράφηση για την Πολιτιστική Κληρονομιά. :)--Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 21:51, 10 Αυγούστου 2016 (UTC)

Σε ευχαριστώ πολύ :3 <3 --Ioannes Ntouros (συζήτηση) 11:41, 11 Αυγούστου 2016 (UTC)

Attila[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρες από έναν έτερο φίλο των strategy games και της σειράς Total War... Ξεκίνησα λήμμα για το Total War: Attila και θα ήθελα την γνώμη σου ως έτερος ενδιαφερόμενος για την κατηγορία που θα έπρεπε να μπει: αρχαιότητα ή μεσαίωνας... Ή και τα δύο ? Γιατί ναι μεν η πτώση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μπορεί να θεωρηθεί (ή πρέπει κατά τους ιστορικούς) να θεωρηθεί ως το τέλος της αρχαιότητας, αλλά από την άλλη τα DLCs που κυκλοφόρησαν με Καρλομάγνο και Ιουστινιανό μόνο μεσαίωνας μπορούν να θεωρηθούν... :p --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:49, 4 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Φίλε μου το Αττίλα τοποθετείται επισήμως στην Ύστερη Αρχαιότητα. Ναι μεν τα ΕΡ αγγίζουν Μεσαίωνα, αλλά το περισσότερο παιχνίδι λαμβάνει μέρος στην Αρχαιότητα. Οπότε γράψε για την αρχαιότητα και αν κάνεις αναφορά στα ΕΡ να πεις ότι επεκτείνουν την χρονολογία του παιχνιδιού.Ioannes Ntouros (συζήτηση) 21:15, 4 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Περί προβεβλημένου[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Η σελίδα που ζήτησες είναι εδώ. Μόλις προσθέσεις τη δικαιολογία, παρακαλώ να σβήσεις το σχόλιο μου. Nataly8 συζήτηση 16:17, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.--Ντούρος ( ͡° ͜ʖ ͡°) (συζήτηση) 17:46, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Καλησπέρα, το τελευταίο περί lol και dota που είπες στην πρόταση αξιόλογου καλό θα ήταν να το αφαιρέσεις... Δεν βοηθάει και πιθανώς να σου γυρίσει μπούμερανγκ... Με φιλική διάθεση το λέω πάντα... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 12:16, 4 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Έγινε.--Ντούρος ( ͡° ͜ʖ ͡°) (συζήτηση) 12:17, 4 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Καλησπέρα. Δύο σχόλια για τα υποψήφια αξιόλογα: 1) Είναι καλό να δικαιολογείς τις προτάσεις σου, έτσι ώστε ο άλλος που θα αξιολογήσει το λήμμα να καταλάβει γιατί το προτείνεις (π.χ αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες, έχει εξαιρετική βιβλιογραφία και μεγάλο αριθμό παραπομπών, είναι εξαιρετικό και αναλυτικό για ένα σοβαρό θέμα κτλ.) όπως σου ζητά η Αντιγόνη και 2) με τον χρήστη Ignoto θα παρακαλούσα να είσαι λίγο πιο ψύχραιμος και ευγενικός (κατανοώ ότι μπορεί να σε πείραξε η εκτενής αναφορά στα λάθη, αλλά ο Ignoto είναι της φιλοσοφίας πως πρέπει να βελτιωθείς εσύ ως συγγραφέας του λήμματος και έχει δίκαιο). Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια! Nataly8 συζήτηση 16:09, 8 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Ευχές[επεξεργασία κώδικα]

Σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές :) --Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 16:46, 7 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)
Greek Christmas ship1.jpg

User:EGalvez (WMF)/Sandbox/MassMessageTest[επεξεργασία κώδικα]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey (revised heading)[επεξεργασία κώδικα]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[επεξεργασία κώδικα]

(Sorry to write in English)

Καλή επάνοδος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, καλή επιστροφή και καλή επάνοδο εύχομαι, με βάση το νέο λήμμα που ξεκίνησες σήμερα, και καλές συνεισφορές. Καλή συνέχεια. SFriendly.svg --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:11, 28 Μαΐου 2017 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ φίλτατε. Βρήκα λίγες μέρες ελεύθερες και είπα να ξαναρχίσω την συνεισφορά μιας και με έλειψε.Ντούρος ( ͡° ͜ʖ ͡°) (συζήτηση) 13:12, 28 Μαΐου 2017 (UTC)

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.
  3. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  4. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.