Συζήτηση χρήστη:Aposperittis

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(ru) Добро пожаловать

Aposperittis, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 09:09, 12 Απριλίου 2015 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Aposperittis, το λήμμα Καρακατσάνης Μάριος που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: μη εγκυκλοπαιδικό ΒΠ:Ε. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής μπορείς να πεις την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Corleone μη τα μασάς!@ 09:09, 12 Απριλίου 2015 (UTC)

Πιο συγκεκριμένα διαβάστε το Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (συγγραφείς).—Corleone μη τα μασάς!@ 09:09, 12 Απριλίου 2015 (UTC)

Διαβάσατε το λήμμα Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (συγγραφείς); Αν το διαβάσετε θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να θεωρείται ένα πρόσωπο εγκυκλοπαιδικό ως συγγραφέας. Τα έργα μπορεί να είναι 31 αλλά έχουν εκδοθεί σε 3 βιβλία και 1 ποιητική συλλογή. Φρονώ λοιπόν, πως δεν έχετε την απαραίτητη εγκυκλοπαιδικότητα, προς το παρόν. Γι' αυτό και πρόσθεσα την σήμανση στο λήμμα. Στο μελλον μπορεί να αλλάξει αυτό, εφόσον συνεχίσετε το συγγραφικό σας έργο. Πλέον το αν θα διαγραφεί ή όχι είναι θέμα διαχειριστών. Καλή συνέχεια.—Corleone μη τα μασάς!@ 09:50, 12 Απριλίου 2015 (UTC)

Ειδοποίηση για το λήμμα Καρακατσάνης Μάριος

Δημιούργησες το λήμμα Καρακατσάνης Μάριος, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.—Corleone μη τα μασάς!@ 09:09, 12 Απριλίου 2015 (UTC)

Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα!

Α) Όταν μιλώ για κατηγορίες, εννοώ την κατηγορία που βλέπεις στο κάτω μέρος της σελίδας και όχι τις ενότητες του λήμματος που εσύ θεωρείς ότι είναι κατηγορίες. Για παράδειγμα, στο συγκεκριμένο λήμμα έπρεπε να μπει το κατηγορία:Έλληνες συγγραφείς στο κάτω μέρος της σελίδας για να βάλει το λήμμα στην κατηγορία με τα λήμματα των Ελλήνεων συγγραφέων (είναι όπως το tag στους ιστότοπους των εφημερίδων).
Β) Για παράδειγμα, η τρίτη πηγή θα μπορούσε να ήταν ως εξής: Σκέψεις ενός δυσλεκτικού, άρθρο του Μάριου Καρακατσάνη στον ιστότοπο «το βιβλίο.net», 26 Απριλίου 2014. Στη Βικιπαίδεια υπάρχουν διάφορα σχετικά πρότυπα, όπως πρότυπο:Cite web, πρότυπο:Cite news κ.α που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (βλέπε Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών)

Και κάτι τελευταίο, στις πηγές βάζεις και blogs. Αν δεν με απατά η μνήμη μου (επέστρεψα πρόσφατα μετά από 3 χρόνια απουσίας από τη Βικιπαίδεια), τα blogs απαγορεύονται! Και επειδή έχω κάποιες επιφυλάξεις για τις πηγές του λήμματος, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο διαχειριστή ή σε κάποιο έμπειρο χρήστη να το ελέγξει. Καλή συνέχεια! Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 12:26, 5 Απριλίου 2016 (UTC)

Βασικά, πρέπει να μάθεις τα διάφορα πρότυπα, όπως στην περίπτωση αυτή, το πρότυπο:Πληροφορίες συγγραφέα. Το έβαλα στο λήμμα με τις πληροφορίες που είχες προηγουμένως στην εικόνα. Ελπίζω να σ' αρέσει (και κάτι τελευταίο: όταν γράφεις μήνυμά, μετά το μήνυμά να βάλεις ~~~~ για να μπορώ να βλέπω ποιός μου έστειλε το μήνυμά και να μην τον γυρεύω από το ιστορικό). Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 15:19, 5 Απριλίου 2016 (UTC)

Για το λήμμα καρακατσανης μαριος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και πάλι! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τι μπορώ να κάνω για να ανανεωθεί η σελίδα του ΦΒ διότι κάποιοι μπαίνουν και πειράζουν το λίμα γελοιοποιόντας το με αποτέλεσμα το ΦΒ να βγάζει στην δραστηριότητα μια έκδοση "πειραγμένη". Πιο συγκεκριμένα μπορείς να δεις εδώ τι έχουν κάνει.

https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82/536020763225425?fref=ts


Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

Μερική Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

1 εβδομάδα για αφαίρεση ετικετών που τοποθέτησαν άλλοι χρήστες. Επίσης, το Facebook δεν είναι έγκυρη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη πηγή--Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:18, 14 Απριλίου 2021 (UTC)