Συζήτηση χρήστη:Τδφσ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Τδφσ, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ό,τι απορία έχεις. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Μια παράκληση: Αν μπορείς και επιθυμείς συμπλήρωσε αυτό το πολύ μικρό ερωτηματολόγιο που δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό: https://blog.wikimedia.gr/new-users-form-2020/

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!Geraki (συζήτηση) 16:02, 26 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)

Πηγές[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ πολύ να τεκμηριώνετε και να γράφετε με ουδέτερο τρόπο τις προσθήκες σας. Σε διαφορετική περίπτωση αυτές θα αφαιρούνται. Ευχαριστώ. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 18:00, 27 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)

pov[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω σε κάλυψε ο glorious. Το αν η Χ ηταν δωσιλογική, το εχω αναφερει με παραπομπη σε εναν απο τους πιο σοβαρούς ιστορικούς της περιοδου Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 10:20, 28 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)

Τεκμηρίωση[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να σταματήσεις να προσθέτεις ατεκμηρίωτα κείμενα σε λήμματα, ειδικά σε όσα είναι επαρκώς τεκμηριωμένα. Οι προσθήκες απλά θα αναστρέφονται, εφόσον δεν έχουν τεκμηρίωση από τρίτες και ανεξάρτητες πηγές - παρακαλώ ΟΧΙ μπλογκς ως πηγές. Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 11:26, 29 Σεπτεμβρίου 2020 (UTC)