Συζήτηση χρήστη:Μάριος Ζηντίλης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Διαγραφές[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ συνάδελφε καλησπέρα. Όταν διορθώνεις κάποιους συνδέσμους (και πολύ καλά κάνεις!) μη διαγράφεις το περιεχόμενο συζήτησης της σελίδας. Αρκεί να βάλεις την ένδειξη "Διορθώθηκαν" και την υπογραφή σου (κοίταξε π.χ. τη σελίδα συζήτησης στη Θρησκειολογία). Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 12:30, 25 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Αναίρεση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Προς τι αυτή η αναίρεση;

Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι όταν αναιρούμε καλό είναι στη σύνοψη επεξεργασίας να αιτιολογούμε την ενέργειά μας. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:44, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)

Κάτι τέτοιο φαντάστηκα. Αν είχες βάλει αιτιολογία στην αναίρεση δε θα σε είχα ενοχλήσει καν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:50, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)

Πρότυπο:Πληροφορίες ισοτόπου[επεξεργασία κώδικα]

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πρώτα απ' όλα που ενδιαφερτήκατε. Θα ήθελα να μπορέσω να το βάλω στα άρθρα ισοτόπων που σχεδιάζω να δημιουργήσω όπως το πλουτώνιο-239. Ένα παράδειγμα από το Πρότυπο:Πληροφορίες χημικού στοιχείου.--ΣτέλιοςΠεριμένω απάντηση * 14:09, 6 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Θέλω να γίνει ένα πρότυπο για το κουτί πληροφοριών των ισοτόπων που θα έπρεπε να γραφτούν εδώ και πολύ καιρό στη βικιπαίδεια. Καταλάβατε;;--ΣτέλιοςΠεριμένω απάντηση * 14:14, 6 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δε δημιουργούμε κατηγορίες γεννήσεων και θανάτων πριν τ0 1801. Αρκεί η αναφορά των προσώπων στα αντίστοιχα άρθρα για τα έτη. Επίσης δε δημιουργούμε κατηγορίες αν δεν υπάρχουν ήδη 3-4 άρθρα για να μπουν σε αυτές.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:43, 12 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

de facto[επεξεργασία κώδικα]

Δεν χρειάζεται να γεμίζεις τις πρόσφατες αλλαγές προσθέτωντας σύνδεσμο προς το άρθρο de facto σε όλα τα άρθρα που περιέχουν τον όρο. Μπορείς να ζητήσεις να γίνει με bot ώστε να γίνει αθόρυβα. --geraki Talk 06:03, 19 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Στη σελίδα Βικιπαίδεια:Δουλειές για bots--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:16, 1 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Πρόταση άρθρου για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Όταν προτείνεις ένα άρθρο για διαγραφή, όπως έκανες εδώ, βάζε το και στην ανάλογη σελίδα συζήτησης. Μπορείς να προτείνεις ξανά το συγκεκριμένο στις σελίδες για διαγραφή του τρέχοντος μηνός. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:16, 1 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Το Αρχείο:Cisco logo.svg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Cisco logo.svg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:00, 20 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Συμβουλή[επεξεργασία κώδικα]

  • Όταν βλέπεις βανδαλισμό και είσαι βέβαιος, πχ τώρα Άννα Βίσσυ, κάνει αναίρεση. Μην κουράζεσαι. Φιλικά και καλή σου μέρα.--Vagrand 10:51, 24 Οκτωβρίου 2011 (UTC)