Συζήτηση χρήστη:ΘωμάςΧ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

ΘωμάςΧ, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature icon.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι υφίσταται μια πολιτική για τις εικόνες. Οι εικόνες πρέπει να αναφέρουν ρητά την πηγή και τον δημιουργό τους. Όταν βάζεις μια σήμανση ότι η εικόνα είναι copyrighted αλλά επιτρέπεται η χρήση της, θα πρέπει σαφώς να αναφέρεις και ποιος είναι εκείνος που την επιτρέπει. Στην πραγματικότητα μπορεί να την επιτρέψει μόνον ο δημιουργός της. Σε διαφορετική περίπτωση οι εικόνες διαγράφονται. Ευχαριστώ--ΗΠΣΤΓ 07:41, 18 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Γεία σου και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Δώσε μου λίγο χρόνο να καταλάβω τι γίνεται με τις άδειες ή άμα θέλεις εξήγησε μου με κάνα δύο προτάσεις τι γίνεται

Πως θα διαγραφούν οι εικόνες; Θα τις διαγράψει bot ή κάποιος που επιβλέπει το άρθρο, και τι είναι αυτός;Επίσης πες μου ποιά πεδία δεν ήταν σωστά συμπληρωμένα ή τι εμφανίζεται λάθος

Πολύ σωστά έπραξες με τις τελευταίες εικόνες. Τώρα πρέπει σιγα σιγά να φτιάξεις και τις άλλες, όσες δλδ θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Όσες δεν θέλεις θα διαγραφούν από κάποιον διαχειριστή. Take your time, αν και είσαι γρήγορος -:)--ΗΠΣΤΓ 22:18, 18 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Γεια χαρα. Αν όπως βλέπεις μια εικόνα στο άρθρο κλικάρεις πάνω της, θα ανοίξει σε δική της σελίδα. Στην κορυφή της θα δεις το κουμπί "επέξ.", όπως είναι και στις σελίδες κειμένου. Από εκεί μπορείς να επεξεργαστείς την περιγραφή, όπως θα έκανες με ένα άρθρο. Με τον ίδιο τρόπο, στις εικόνες που δεν χρειάζεσαι πια πρόσθεσε τον κώδικα {{δα}} που θα τις σημάνει για διαγραφή. Μετά, σε αυτές που θα κρατήσεις, θα σβήσω εγώ τις παλιές εκδόσεις. Τη συνεισφορά σου σε εικόνες μπορείς να τη δεις από το "η συνεισφορά μου"-> Ομάδα σελίδων: εικόνα. Φιλικά Badseed απάντηση 19:48, 18 Μαΐου 2008 (UTC)

P.S. μόνο μη σβήνεις τις συζητήσεις των άρθρων, όλο και κάπου θα χρειαστουν.

Ακριβώς αυτό που έγραψες. Κατά την άποψή μου μπερδεύει τον αναγνώστη και μη ξεχνάς ότι αυτό το λήμμα θα το δουν κυρίως παιδιά. --Ttzavarasσυζήτηση 19:29, 10 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Ευγένεια[επεξεργασία κώδικα]

Μπορεί να έχω καλύτερη ή χειρότερη άποψη για το πώς πρέπει να είναι το λήμμα, οφείλεις όμως να ακολουθείς τις οδηγίες εδώ: Βικιπαίδεια:Ευγένεια. Έλα στη συζήτηση του λήμματος να επιχειρηματολογήσεις για αυτά που λείπουν από το λήμμα και θα τα προσθέσουμε.   ManosHacker 10:54, 21 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Τα όσα έγραψες στη σελίδα του χρήστη ManosHacker βρίσκονται στα όρια της προσωπικής επίθεσης. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. --Ttzavarasσυζήτηση 11:33, 21 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Ήδη πιο πάνω σου έγινε σύσταση να είσαι πιο κόσμιος, αλλά απ' όσο βλέπω συνεχίζεις. Για τη συμπεριφορά σου στη σελίδα Συζήτηση:Δύναμη φραγή μιας ημέρας. Παρακαλώ να διαβάσεις την πολιτική του εγχειρήματος σχετικά με τις προσωπικές επιθέσεις και να μην επαναλάβεις παρόμοια συμπεριφορά. --Ttzavarasσυζήτηση 15:56, 21 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

προσθήκες[επεξεργασία κώδικα]

θέλω να αφαιρέσω μέσα στη βδομάδα ότι προσθήκη έχω κάνει στα 2-3 άρθρα την βικιπαίδειας που ανακατεύτηκα. ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. ο ManosHacker ήθελε να μεταφράσει άρθρα από άλλες γλώσσες και να βάλει την βιβλιογραφία που έχουν οι χρήστες εκεί, αν ακόμα έχει την όρεξη θα με γλιτώσει από τον κόπο να αφαιρώ τις προσθήκες μου. επίσης αφού τελειώσω με τις αφαιρέσεις θα ήθελα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου. ελπίζω να απαντήσετε ΘωμάςΧ (συζήτηση) 16:32, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Διαγραφή λογαριασμού δεν είναι δυνατή. Όσο για τις αφαιρέσεις θυμίζω: "Αποθηκεύοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και συμφωνείτε χωρίς δικαίωμα ανάκλησης την δημοσίευση του υλικού υπό τους όρους της CC-BY-SA 3.0 και της GFDL. Συμφωνείτε να σας αποδίδεται η πατρότητα από τρίτους χρήστες, μέσω ενός υπερσυνδέσμου ή URL προς την σελίδα στην οποία συνεισφέρετε." (πολιτική της ΒΠ). --Ttzavarasσυζήτηση 16:36, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

ευχαριστώ για την απάντηση. ελπίζω σε κάποια φάση να ξαναπιάσει όρεξη τον ManoHacker για μετάφραση άρθρων. ή ακόμα καλύτερα να αποφασίσουν να ανακατευτούν αυτοί που γράφουν σχετικά βιβλία ΘωμάςΧ (συζήτηση) 16:56, 30 Μαρτίου 2014 (UTC)

Όπως σου ειπώθηκε και παραπάνω, από τη στιγμή που δημοσίευσες το κείμενο, αυτό δεν σου ανήκει πια, και έτσι δεν μπορείς να το αφαιρεσείς ως δικό σου. --C Messier 13:51, 8 Ιουλίου 2014 (UTC)

Μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστά αυτά που έγραψα. Επειδή όμως αντί για συζήτηση και ιδέες βλεπω ότι πολλοί δεν θέλουν να ανακατευτούν (που είναι όλοι οι καθηγητές;) προτιμώ να βγω και εγώ από την βικιπαίδεια και να ασκώ κριτική από έξω. ΘωμάςΧ (συζήτηση) 14:00, 8 Ιουλίου 2014 (UTC)


Συζήτηση; Ιδέες; Η ΒΠ είναι εγκυκλοπαίδεια αγαπητέ Θωμά, δεν είναι χώρος ανάρτησης ούτε ιδεών ούτε συζητήσεων: Είναι χώρος όπου προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε την παγκόσμια γνώση... --Ttzavarasσυζήτηση 14:47, 8 Ιουλίου 2014 (UTC)

Θυμάστε πως ξεκίνησαν πολλά άρθρα; Με 1-2 άσχετες γραμμές που δεν βοηθούσαν καθόλου. Γιατί τις αφήσατε σαν να είναι άρθρο; Αυτοί που γράψανε για τις απλές πράξεις μήπως ξέρουν από μαθηματικές δομές πριν γράψουν; Και με ποια λογική κάποια άτομα ανακατεύονται παντού; θέλετε να μιλήσουμε για λάθη και παραλείψεις βιβλίων ή για πνευματικά δικαιώματα; πως ακριβώς θα συγκεντρωθεί η παγκόσμια γνώση; Εγώ μπήκα γιατί ήξερα κάπως ποιο είναι το πρόγραμμα σπουδών των φυσικών και τι δεν κάνουν, γι αυτόν τον λόγο. ΘωμάςΧ (συζήτηση) 15:23, 8 Ιουλίου 2014 (UTC)

Με αυτό που έκανες έμειναν ξεκρέμαστες απαντήσεις... --C Messier 13:16, 9 Ιουλίου 2014 (UTC)