Συζήτηση προτύπου:Πρόχειρο χρήστη/μήνυμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Διόρθωση κειμένου[επεξεργασία κώδικα]

Ώσπου να προετοιμαστεί ο κώδικας που επιτρέπει την επιλογή τύπου προχείρου, κατά τη δημιουργία του, παρακαλώ να διορθωθεί ο παρακάτω κώδικας

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο ένα πρότυπο επισήμανσης. Αν θέλετε να έχετε ένα άλλο πλαίσιο με επιπλέον λειτουργίες για ταυτόχρονη προετοιμασία λημμάτων πατήστε [{{fullurl:Special:MyPage/πρόχειρο|veaction=edit&preload=Template:Προσχέδιο/preload}} πατήστε εδώ].

σε:

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο το πρότυπο επισήμανσης <code>{{πρόχειρο χρήστη}}</code>. Αν επιθυμείτε να προετοιμάζετε αυτόνομες πρόχειρες σελίδες που όταν ολοκληρωθούν γίνονται λήμματα (με κλικ), τοποθετήστε <code>{{πρόχειρο χρήστη'''+'''}}</code> ή [{{fullurl:Special:MyPage/πρόχειρο|action=edit&preload=Template:Πρόχειρο_χρήστη+/preload}} κάντε κλικ εδώ].

ώστε να δείχνει:

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο το πρότυπο επισήμανσης {{πρόχειρο χρήστη}}. Αν επιθυμείτε να προετοιμάζετε αυτόνομες πρόχειρες σελίδες που όταν ολοκληρωθούν γίνονται λήμματα (με κλικ), τοποθετήστε {{πρόχειρο χρήστη+}} ή κάντε κλικ εδώ.

   ManosHacker 21:37, 7 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]


Ανανεωμένη πρόταση[επεξεργασία κώδικα]

Προτείνεται αντί του παραπάνω το παρακάτω ως συγκερασμός προς άμβλυνση των ενστάσεων για πραγματοποίηση της αλλαγής που έχουν διατυπωθεί από μερίδα κάποιων συντακτών. Οι διαφορές είναι πραγματικά υπερελάχιστες ενώ νομίζω πως η ουσία παραμένει:

Τρέχων:

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο ένα πρότυπο επισήμανσης. Αν θέλετε να έχετε ένα άλλο πλαίσιο με επιπλέον λειτουργίες για ταυτόχρονη προετοιμασία λημμάτων πατήστε [{{fullurl:Special:MyPage/πρόχειρο|veaction=edit&preload=Template:Προσχέδιο/preload}} πατήστε εδώ].

Νέο:

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο το πρότυπο επισήμανσης <code>{{πρόχειρο χρήστη}}</code>. Αν θέλετε να έχετε ένα άλλο πλαίσιο με επιπλέον λειτουργίες για ταυτόχρονη προετοιμασία λημμάτων πατήστε [{{fullurl:Special:MyPage/πρόχειρο|veaction=edit&preload=Template:Προσχέδιο/preload}} πατήστε εδώ] ή τοποθετήστε <code>{{πρόχειρο χρήστη'''+'''}}</code>.

ώστε να δείχνει:

Παρακάτω θα βρείτε προτοποθετημένο το πρότυπο επισήμανσης {{πρόχειρο χρήστη}}. Αν θέλετε να έχετε ένα άλλο πλαίσιο με επιπλέον λειτουργίες για ταυτόχρονη προετοιμασία λημμάτων πατήστε πατήστε εδώ ή τοποθετήστε {{πρόχειρο χρήστη+}}.

Gts-tg (συζήτηση) 08:20, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Το Template:Προσχέδιο/preload γίνεται ανακατεύθυνση στο Template:Πρόχειρο_χρήστη+/preload. Το σωστό είναι να αλλαχθεί και εδώ και να διαγραφεί η σελίδα Template:Προσχέδιο/preload.   ManosHacker 09:42, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Πέρα από την ανακατεύθυνση, βρίσκεις το παραπάνω αποδεκτό από την πλευρά σου; Gts-tg (συζήτηση) 10:02, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Ναι, δεν κρύβεται πια το μήνυμα νομίζω.   ManosHacker 10:17, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]


Αυτό είναι ένα μήνυμα που εμφανίζεται σε ένα χρήστη όταν πατάει το σύνδεσμο "Το πρόχειρό μου" στην πάνω μπάρα. Κατά 99% είναι ένας νέος χρήστης, εντελώς άπειρος, δεν ξέρει κώδικα, δεν ξέρει τι είναι "πρότυπο επισήμανσης", ούτε καν τι είναι "πρότυπο". Κατά 99% δεν έχει γράψει ποτέ, κανένα λήμμα, οπότε κατά άλλο 99% είναι αμφίβολο ότι θα χρειάζεται και λειτουργία για ταυτόχρονη προετοιμασία λημμάτων. Οι περισσότεροι νέοι χρήστες άλλωστε δημιουργούν απευθείας λήμματα χωρίς να τα ετοιμάσουν σε κάποια πρόχειρη σελίδα. Οι προτεινόμενες αλλαγές υποθέτουν πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ότι βρίσκεται σε κατάσταση επεξεργασίας κώδικα (δίνονται οδηγίες κώδικα). Πράγμα που από την άλλη σημαίνει ότι δεν βλέπει το πλαίσιο που αναφέρει το μήνυμα :-) ). Στην ουσία όμως απλώς θα μπλέξουν το χρήστη, που είναι μόνος του και έφτιαξε μόλις πριν λίγα λεπτά λογαριασμό, με ερωτηματικά που δεν του είναι απαραίτητα εκείνη τη στιγμή. Η φρασεολογία και οι λειτουργίες σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι "πιο απλό πεθαίνεις" και να καλύπτουν απλώς τις βασικές ανάγκες. - geraki (συζήτηση) 15:36, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]