Συζήτηση:Φραντς Κάφκα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος « Φραντς Κάφκα ».

Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Θα το αποτιμούσα ως Τάξη-Α, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χωριστή θεώρηση της αποτίμησης του έργου του και επίδρασής του.--Focal Point 16:10, 24 Αυγούστου 2008 (UTC)


Πολύ ωραίο άρθρο... --Veron 22:08, 13 Ιουνίου 2006 (UTC)

Στη σημείωση 9 πρόσθεσα το διήγημα Beim Bau der Chinesischen Mauer. Θα παρακαλούσα τον χρήστη που έκανε τις δύο αναφορές στο Der Bau στη σημείωση αυτή, να εξακριβώσει σε ποιο από τα δύο διηγήματα αναφέρονται. Η πρώτη σίγουρα αναφέρεται στο Beim Bau der Chinesischen Mauer. Όσο για την δεύτερη, πρόκειται μάλλον για το Der Bau αλλά νομίζω ότι οι έννοιες Στοά καιΥπερώο ταυτίζονται εδώ, δεν βρίσκω άλλον σχετικό τίτλο στα έργα του Κάφκα. Αν έχει την έκδοση θα λυθεί η απορία.Pagaeos 17:17, 8 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)