Συζήτηση:Πούτιν χουιλό!

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.


αμφίβολη εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω κατεβάσαμε πολύ τον πήχη με τέτοια λήμματα. Η αναφορά του σε έγκυρες πηγές (δηλ. εφημερίδες και ιστοσελίδες ενημέρωσης εν γένει, άλλο γενικό πρόβλημα της ΒΠ κι αυτό) είναι περιστασιακή και έμμεση. Εκτός από ένα άρθρο σε μπλογκ της Washington Post, απ' όσο ειδα δεν αποτελεί κυρίως θέμα στις υπόλοιπες παραπομπές.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχουμε λήμμα για το "Μητσοτάκη ...", το οποίο είχε ευρεία κάλυψη σε κάποια ελληνικά ΜΜΕ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε αυτό το λήμμα σε μια εγκυκλοπαίδεια. Συμπαράσταση στον αγώνα των Ουκρανών; Εντάξει με άλλους τρόπους αλλά όχι κι έτσι.--Dipa1965 (συζήτηση) 16:36, 30 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

συμφωνώ...να το στείλουμε για διαγραφή Δώρα Σ. 17:22, 30 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]
δες και το Πούτλερ Δώρα Σ. 17:23, 30 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

Επαναδημιουργία μετά την απόφαση διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]