Συζήτηση:Νότης Μηταράκης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σύγκρουση συμφερόντων[επεξεργασία κώδικα]

Μια ματιά στο ιστορικό του άρθρου φανερώνει ότι έχει υποστεί επεξεργασία από το χρήστη Χρήστης:Notis.mitarakis που φαίνεται να σχετίζεται με το θέμα του λήμματος, κάτι που είναι προβληματικό κατά την πολιτική. Ασμοδαίος (συζήτηση) 22:09, 17 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Πράγματι, θέλει μια κάποια επιμέλεια για να ισοροπήσει. --Eklogarithmos (συζήτηση) 22:17, 17 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
Αλλά οι επεγεργασίες του Νότη (αν είναι αυτός) δεν επιρρέασαν σημαντικά το περιεχόμενο του λήμματος. Μερικές φωτογραφίες και εξωτερικούς συνδέσμους έβαλε. Το λήμμα ήταν από την αρχή έτσι. --Eklogarithmos (συζήτηση) 22:20, 17 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Δημοσίευμα στο tvxs[επεξεργασία κώδικα]

Τις τελευταίες μέρες μια παράγραφος η οποία αναφέρεται στο αίτημα για πρόσληψη ενός ατόμου από τον κύριο Μηταράκη, το οποίο δημοσιεύθηκε στο tvxs πάει και έρχεται. Τελικά, μπορεί να μείνει ή όχι; --C Messier 09:34, 28 Απριλίου 2015 (UTC)

Θα μπορούσε να μείνει σε μια παράγραφο κριτικής για την πολιτική του δράση, όχι ξεκάρφωτο στο λήμμα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 09:40, 28 Απριλίου 2015 (UTC)

Σημάνσεις[επεξεργασία κώδικα]

Έγιναν προσθήκες κάποιων πηγών για κριτική, μετακίνηση της ενότητας διακρίσεις μετά τα υπόλοιπα (όπως συνηθίζεται στα λήμματα για άτομα), και αφαίρεση της αναφοράς για το Μετάλλιο του Αγίου Μάρκου, καθώς είναι σημαντική διάκριση για να υπάρχει στο λήμμα χωρίς πηγή, ούτε και καμία αναφορά στο ίντερνετ. Έτσι, αφαιρέθηκαν οι σημάνσεις των πηγών και της αυτοπροβολής, καθώς το λήμμα στην παρούσα μορφή του παρουσιάζει με τα απολύτως απαραίτητα τον αναφερόμενο. Wolfymoza (συζήτηση) 11:16, 20 Οκτωβρίου 2016 (UTC)