Συζήτηση:Μητέρα Τερέζα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για βελτιώσεις στο λήμμα Μητέρα Τερέζα.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Tα θαύματα![επεξεργασία κώδικα]

Πέρα από τον βίο της, αμφιλεγόμενα είναι και τα (υποτιθέμενα) θαύματα της Μητέρας Τερέζα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να αιτιολογήσουν την αγιοποίησή της.84.205.241.2 20:46, 9 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Αγία ή μητέρα?[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο στον τίτλο δεν την αποκαλεί αγία (η αγιοποίηση έγινε προχθες), αν και επίσημα είναι (ακόμα και αν διαφωνούμε). Ενα από τα παράλογα της ελληνικής βικιπαιδειας!84.205.241.2 20:45, 9 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Για ποιόν ακριβώς λόγο είναι απαράδεκτο;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:19, 9 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)