Συζήτηση:Κώστας Κουκοδήμος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Ολυμπιονίκης[επεξεργασία κώδικα]

Ποιο είναι το κριτήριο με το οποίο χαρακτηρίζεται κάποιος ως ολυμπιονίκης; Τυχαία βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και παίρνω αφορμή από το χαρακτηρισμό που χρησιμοποιείται για τον Κ.Κουκοδήμο με 6η θέση σε Ολυμπιακούς αγώνες ενώ π.χ. στην Κ.Θάνου (2η) ή στον Κ.Κεντέρη (1ος) δε χρησιμοποιείται τέτοιος χαρακτηρισμός. Μέχρι ποια θέση θεωρείται οτι κάποιος μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ολυμπιονίκης;Arheos 17:55, 7 Μαρτίου 2008 (UTC)

Ολυμπιονίκης είναι αυτός που καταλαμβάνει από την 6η θέση και πάνω σε τελικό αγωνίσματος - Badseed απάντηση 20:31, 7 Μαρτίου 2008 (UTC)

@ Arheos: Πιθανώς η συμμετοχή στην 8άδα των Τελικών να θεωρείται Ολυμπιακή νίκη. --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 08:52, 12 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 08:08, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)

Διορθώθηκε, ----Lemur12 να΄στε καλά 00:45, 14 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)