Συζήτηση:Καρλ Φρίντριχ Γκάους

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για βελτιώσεις στο λήμμα Καρλ Φρίντριχ Γκάους.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 2011[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει παντελής απουσία παραπομπών και ένας αχανής κατάλογος πηγών. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα καμία αποτίμηση την στιγμή που δεν υπάρχουν στο άρθρο παραπομπές (έστω και του αγγλικού κειμένου απ'το οποίο φαίνεται να μεταφράστηκε μερικώς ή στο σύνολό του).--Γλαύκος ρίχτο 17:09, 23 Απριλίου 2011 (UTC)

Σχόλιο 13-12-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

Φωτογραφία του Αινστάιν εμφανίζεται με υπότιτλο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ. Αναφορά: Ευάγγελος Κοτρίκλας 79.130.161.127 21:52, 13 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Σε ποιο ακριβώς σημείο του λήμματος συμβαίνει αυτό; --Ttzavarasσυζήτηση 22:27, 13 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο λήμμα. Αλλαγή αναφοράς σε "απορρίφθηκε". Wolfymoza (συζήτηση) 09:57, 20 Απριλίου 2017 (UTC)