Συζήτηση:Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2014

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Περιεχόμενο λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Με τον χρήστη ‎78.87.206.173 (συζήτηση • συνεισφορά) κάτι πρέπει να γίνει έχει αλλάξει όλες τις χώρες! George23820 (συζήτηση) 11:45, 2 Αυγούστου 2013 (UTC)

ΝΕΡΙΤ[επεξεργασία κώδικα]

Η ΝΕΡΙΤ δεν είναι μέλος της EBU. Εννοείτε ότι και η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι (το είχε πει ο πρόεδρος της EBU σε ομιλία του μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ). Ακόμα κι αν είναι η Δημόσια Τηλεόραση μέλος της EBU θεωρώ ότι πρέπει να βάλει μια παραπομπή αυτός που έβαλε αυτή την πληροφορία. George23820 Συζήτηση‎ 21:37, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Κλείδωμα ως σελίδα μεγάλης κυκλοφορίας[επεξεργασία κώδικα]

Προτείνω το κλείδωμα της σελίδας για τους μη επιβεβαιωμένους λογαριασμούς, καθώς η σελίδα έχει τόσες πολλές επεξεργασίες κάθε μέρα από διαφορετικούς χρήστες που είναι αδύνατο να παρακολουθεί κάποιος τις αλλαγές. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το λήμμα συχνά γίνεται ελληνοκεντρικό (πχ. η χώρα μας δεν θα συμμετάσχει), ενώ βανδαλισμοί μπορεί να περάσουν απαρατήρητοι. --C Messier 19:21, 31 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Υπέρ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! sus aux faux-nez !!! 19:22, 31 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Η επεξεργασία γίνεται μόνο για κάτι που ισχύει και οργανωμένη[επεξεργασία κώδικα]

Θα παρακαλούσαμε να σταματήσει να γίνεται επεξεργασία του κειμένου για κάτι που δεν ισχύει. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε όσο το δυνατόν πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε(ισχύουσες πληροφορίες) έτσι ώστε το άρθρο να περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Είμαστε λίγοι επεξεργαστές και αυτό δεν είναι καλό για την Ελληνική Βικιπαίδια. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως το άρθρο της Eurovision σε σχέση με τις προηγούμενες περιέχει πιο πολλές πληροφορίες, ήδη. Σας ευχαριστούμε. --Χρήστης:Άγνωστος Χρήστης 3:31, 24 Μαρτίου 2014 (UTC)

Συγχαρητήρια[επεξεργασία κώδικα]

Να δώσω συγχαρητήρια σε αυτόν ή αυτούς που έφτιαξαν ένα τέτοιο λήμμα, σπάνιας πληρότητας για την ελληνική βικιπαιδεία (Dor-astra (συζήτηση) 13:40, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC))