Συζήτηση:Γεώργιος Κορωνιάς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος είναι σημαντικός ώστε να συμπεριληφθεί στην εγκυκλοπαίδεια;- Badseed απάντηση 12:54, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)

Υπάρχουν άλλοι κι άλλοι για τους οποίους έχουν γραφτεί άρθρα στην συγκεκριμένη εγκυκλοπαίδεια. Νομίζω οτι ο κ.Κορωνιάς είναι σημαντικό πρόσωπο και θα πρέπει να υπάρχει ένα άρθρο γι'αυτόν. Έτσι πιστεύω .. --Geomanjo 13:06, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)

Ο Δημήτριος Γερμίδης γιατί είναι; --Κωστής 13:12, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)

Πρέπει να διαγραφούν και οι δύο.Δηλαδή τον κάθε διευθηντή εταιρείς θα το βάζουμε εδώ ;;;; --Tonyλέγε 21:38, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)


Το ξαναλέω. Υπάρχουν άλλοι κι άλλοι.. Ο Κορωνιάς σας πείραξε; Θέλετε να σας βρώ 100 άρθρα που με την λογική αυτή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην βικιπαίδεια; Για ρίξτε μια ματιά να δείτε και αν δεν μπορείτε να τα βρείτε θα σας τα βρώ εγώ. --Geomanjo 21:56, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)

Θα έλεγε κανείς ότι και ο Γερμίδης είναι ανάλογο παράδειγμα, αν και βέβαια έχει γράψει κάποια βιβλία. Ακόμα και αν υπήρχε λόγος ο Κορωνιάς να βρίσκεται σε μια εγκυκλοπαίδεια, αυτός ο λόγος δεν φαίνεται από το άρθρο. Και η παρουσία εκατό άλλων άρθρων τα οποία δεν δικαιολογούν την παρουσία τους, δεν δικαιολογεί την ύπαρξη ενός εκατοστού πρώτου - Badseed απάντηση 00:14, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Ίσως αν αναφερόταν κάτι για το περσινό σκάνδαλο των υποκλοπών; Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που τον διαχωρίζει από έναν οποιοδήποτε μάνατζερ εταιρείας.--daydreamer 00:27, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)Βλέπω συνέχεια να δημιουργούνται καινούργια άρθρα τα οποία αναφέρονται σε Δημάρχους πόλεων. Και δεν εννοώ ότι είναι λανθασμένη η κίνηση αυτή, αλλά το να γράφεις άρθρα για όλους τους δημάρχους όλων των πόλεων της Ελλάδος, νομίζω ότι είναι λανθασμένο π.χ. Αντρέας Καράβολας (και τί έγινε άμα ήταν δήμαρχος Πατρέων ;;; Μπορείτε απλά να αναφερθείτε στο όνομα άμα θέλετε να το συμπεριλάβεται στην λίστα με τους δημάρχους Πατρέων) . Αν πιστεύεις ότι το να γράφεις π.χ. άρθρα για όλους τους δημάρχους και κοινοτάρχες που έχουν περάσει από κάθε πόλη ή χωριό αντίστοιχα είναι σημαντικότερο από το να αναφέρεσαι στον Γιώργο Κορωνιά ,τότε πάω πάσο. Δεν λέω ότι ο Κορωνιάς είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά ο άνθρωπος είναι διευθύνων σύμβουλος στην μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας και έχει συμβάλλει καθοριστικά για την ανάπτυξή της.

Πολλές φορές, τις εγκυκλοπαίδειες και ειδικότερα την Βικιπαίδεια, δεν μπορεί να την ελέγξει κάποιος εύκολα, παρόλο που υπάρχουν κριτήρια. --Geomanjo 00:54, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Το παράδειγμα με τον Καράβολα, τον μακροβιότερο δήμαρχο της Πάτρας, ήταν πραγματικά αποτυχημένο.--Λυδήριος 15:50, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Φίλε Λυδήριε, μάλλον δεν κατάλαβες τί εννοούσα. Αν θέλεις να σταθείς στο παράδειγμα και όχι σε μια ουσιαστική λύση, είναι δικαίωμά σου. --Geomanjo 16:25, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Στάθηκα στο παράδειγμα (Αυτό σχολίασα άλλωστε) γιατί πολύ απλά η ουσιαστική απάντηση είχε ήδη λεχθεί.--Λυδήριος 20:22, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

16 χρόνια Δήμαρχος και μας λές ότι ο Κωρονιάς είναι πιο σημαντικός ;;;; Πρόσεξε δήμαρχος εκλεγμένος απο τον λαό με χιλιάδες ψήφους και όχι διορισμένος σε μιά θέση. Ο Κορωνιάς είναι ένας διευθηντής μιας πολυεθνικής που κάνη καλά την δουλειά του και αμοίβετε και καλά κάνη και μπράβο του. Εδω το δουλειά έχει ;;; Απο που προκύπτη σημαντικότητα ;;; Προσωπική μου άποψη αν δεν ήταν το ατυχές περιστατικό θα ήταν παντελώς άγνωστος στους πιο πολλούς Έλληνες.Και ο Γερμίδης που αναφέρη ο άλλος φίλος για μένα και αυτός διαγραφή θέλη .--Tonyλέγε 16:19, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Δεν είμαι Δήμαρχος. --Geomanjo 16:39, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)


Αναποδογύρισε τώρα τους ρολους και σκέψου γιατί σε μένα και τον daydreamer δεν φαίνεται σημαντικό το θέμα (ως προς την ιδιότητά του, γιατί ίσως θα μπορούσαν να γραφούν πράγματα για το σκάνδαλο με τις υποκλοπές). Το γεγονός μένει ότι από το άρθρο δεν προκύπτει η σημαντικότητα του Κορωνιά (υπάρχουν κ άλλοι πρόεδροι μεγάλων εταιριών). Για τους Δημάρχους υπάρχει de facto το γεγονός ότι όντας Δήμαρχοι, ψηφίστηκαν από κάποιο κόσμο, έκαναν (ή δεν έκαναν) κάποιο έργο, τέλος πάντων άφησαν κάποιο ίχνος στην ιστορία του τόπου τους (δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για τους υποψήφιους δημάρχους ή πολιτευτές).

Δεν έχω όρεξη να ελέγξω τη Βικιπαίδεια, αν αυτό εννοείς, ή να γίνω Κυρίαρχος του Σύμπαντος γενικότερα:). Με ενδιαφέρει όμως η ποιότητά της, και με ενδιαφέρει να μη γίνει τόπος ανάρτησης των βιογραφικών του κάθε μάνατζερ που ψάχνει για διαφημιστικό χώρο (δεν εννοώ τον συγκεκριμένο, εννοώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένα κριτήρια ως προς τη συμπερίληψη). - Badseed απάντηση 15:17, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)


Διέγραψέ το. --Geomanjo 15:44, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)

Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι το ανάπτυξέ το - Badseed απάντηση 15:49, 20 Μαρτίου 2007 (UTC)


Προτείνω να διαγραφεί το συγκεκριμένο άρθρο από την βικιπαίδεια..--Geomanjo 23:40, 26 Μαρτίου 2007 (UTC)

Βάλε {{σγδ}} αν επιμένεις, όχι delete.--FocalPoint Συζήτηση 21:37, 28 Μαρτίου 2007 (UTC)