Συζήτηση:Αλφαβητική ταξινόμηση πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων της Ελλάδας/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αλφαβητική ταξινόμηση πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων της Ελλάδας[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διαγραφή: πρωτότυπη και μη εγκυκλοπαιδική έρευνα που έχει δημοσιευτεί σε μπλογκ (άρα και πν. δικ) cubic[*]star 03:16, 4 Φεβρουαρίου 2020 (UTC) (διαγραφή)
Αλφαβητική ταξινόμηση πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων της Ελλάδας (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Το λήμμα αυτό πάσχει σε πολλούς τομείς. Οι πηγές είναι ελλιπείς. Το λήμμα στηρίζεται σε πρωτογενή πηγή - ένα ΦΕΚ (ανεβασμένο στο Google Drive!), στο οποίο μάλιστα δεν αναγράφονται όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν στο λήμμα. Ούτε και στους εξωτερικούς συνδέσμους παρουσιάζονται τα στοιχεία αυτά. Συμπερασματικά το λήμμα είναι ένα συνονθύλευμα ακατάλληλων πηγών και πρωτότυπης έρευνας. Επίσης, υπάρχει και το λήμμα Πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων της Ελλάδας, οπότε ίσως η ύπαρξη αυτού του λήμματος δεν είναι απαραίτητη. Διαγραφή.--Τεχνίτης (ο Βικιπαιδικός) 08:04, 3 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Διαγραφή Το βασικό ζήτημα εδώ είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για ύπαρξη ξεχωριστού λήμματος που απλά ταξινομεί αλφαβητικά τις πινακίδες κυκλοφορίας. Προτείνω να μεταφερθεί εκ νέου το κείμενο του εν λόγω λήμματος στο λήμμα Πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων της Ελλάδας (είχε αφαιρεθεί από εκεί τον Ιούνιο του 2019). Esslet(συζήτηση) 13:24, 3 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Όλη η λογική του λήμματος είναι προβληματική, ενώ υπάρχουν και ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων (greeklicenseplates.blogspot.com). --cubic[*]star 03:16, 4 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)