Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές/Το αλλήθωρο οπόσουμ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Αδόκιμη πρόταση. Δεν υπήρξε αποδοχή της πρότασης. --geraki (συζήτηση). Παρακαλώ μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.
Πρόκειται για έναν χρήστη με αρκετά χρόνια συνεισφοράς στην Ελληνική Βικιπαίδεια και θεωρώ

πως εύκολα ή δύσκολα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του διαχειριστή.Εξάλλου ορισμένες φορές έχει επειδείξει άψογη (για την ηλικία του) ωριμότητα.Τέλος δείχνει γνωρίζει τους κανόνες και την πολιτική του εγχειρήματος. Γι'αυτό προτείνω το αλλήθωρο οπόσουμ γα διαχειριστή. Symbol support vote.svg Υπέρ.--Γκριζούλα(-ς) (συζήτηση) 09:52, 24 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Symbol opinion vote.svg Σχόλιο Ερώτηση κρίσεως: τον ρώτησες??? κανονικά πρέπει πρώτα να ρωτήσεις το άτομο που σκέφτεσαι να προτείνεις για διαχειριστή, προτού καταλήξεις στο να κάνεις την πρόταση... κι αυτό για διάφορους λόγους τους οποίους η πολιτική στους εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο (σίγουρο καλύτερο από τον δικό μου... SFriendly.svg)... --Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 19:42, 7 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Αρκετά χρόνια συνεισφοράς; Μήπως δεν διάβασες σωστά; Μετά βίας έχει ένα χρόνο - και δύο μήνες - συνεισφοράς, αλλά αυτό είναι άσχετο. Επίσης, γνωρίζεις την ηλικία του; Για να κάνεις παρόμοια πρόταση πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τον ενδιαφερόμενο αν αποδέχεται ή όχι. Το έχεις κάνει; --Ttzavarasσυζήτηση 21:42, 7 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση, την οποία, όμως, δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα και εάν η Κοινότητα με εκλέξει, δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στα αυξημένα καθήκοντά μου (κοινώς: δεν έχω χρόνο ούτε, για να το σκεφτώ). Πάντως, είναι ενθαρρυντικό το ότι -μετά από καιρό- ένας χρήστης προτείνει έναν άλλο χρήστη. Κάτι είναι και αυτό. --Το αλλήθωρο οπόσουμ (συζήτηση) 14:21, 12 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)