Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Dimichatzipavlis (συζήτησησυνεισφορές)

Με ποιο δικαίωμα κυρία Στρουμπούκη παρεμβαίνετε στο λήμμα μου(Πνευματική Στέγη Περιστερίου) που αποτελεί προϊόν πανεπιστημιακής εργασίας ενώ τοποθετώ παραπομπές και είμαι ο ίδιος αθλητής του αναφερόμενου συλλόγου;;;;Θα σας παρακαλέσω να μην κάνετε ποτέ ξανά ουδεμία παρέμβαση στο λήμμα το οποίο το δημιουργώ με έγκυρες πληροφορίες και αποτελεί εργασία υπό εξέταση στο πανεπιστήμιο!!!!

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

τα λήμματα είναι ανοιχτά προς επεξεργασία από όλους. Δεν είναι δικό σας το λήμμα και πολύ περισσότερο που όντας νέος χρήστης δεν ξέρετε τους κανόνες και γι αυτό τους παραβιάζετε.

Dimichatzipavlis (συζήτησησυνεισφορές)

Το λήμμα είναι δικό μου γιατί το δημιούργησα εγώ, όπως αντίστοιχα εάν το δημιουργούσατε εσείς. Ουδένας κανόνας παραβιάζεται παρά μόνο εσείς δίχως να ελέγχετε τις παραπομπές μου διαγράφετε ασύστολα. Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε κριτική από έναν έμπειρο χρήστη σαν και σας αλλά οποιαδήποτε πράξη παρέμβασης στο λήμμα είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν δύναται όταν έχω άδεια από τον επικεφαλής προπονητή του συλλόγου να το δημιουργήσω εγώ και σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς φορείς να παρεμβαίνει ένας τρίτος και το κυριότερο αγνώμων χρήστης.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν ισχύουν αυτά που λέτε αγαπητέ. και αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε στην Αγορά

Dimichatzipavlis (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν ισχύει ότι έχω πάρει άδεια από τον συντονιστή του συλλόγου; Δεν ισχύει ότι είμαι αθλητής του συλλόγου; Δεν ισχύει ότι δεν έλαβα κατευθυντήριες γραμμές από το πανεπιστήμιο για τους κανόνες της κοινότητας; Πείτε μου λοιπόν τι ισχύει και ενημερώστε με για τις πληροφορίες που έχετε εσείς και η 'αγορά' που δεν συνάδουν με το λήμμα. Εάν δεν δύναστε να απαντήσετε θα σας παρακαλέσω να μην παρεμβείτε στο λήμμα που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την εγκυρότητα, την σαφήνεια και την αντικειμενικότητα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν έχουν καμμία ισχύ στην ΒΠ οι άδειες και οι κατευθυντήριες γραμμές που έχετε πάρει, εννοώ. οι φωτογραφίες που αφαίρεσα δεν αφορούν πρόσωπα εγκυκλοπαιδικής σημασίας γι΄αυτό και τις αφαίρεσα. Εντός ημερών μάλιστα θα αφαιρεθούν πλήρως τα αρχεία των φωτογραφιών γιατί παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γράφεται στη βπ διαβάστε εδώ Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα

Dimichatzipavlis (συζήτησησυνεισφορές)

Με χλευάζετε;;;;;;Είναι δυνατόν απλοί άνθρωποι που συμμετέχουν ενεργά και καταλυτικά με τον ανάλογο ρόλο σε μια οντότητα, η οποία αποτελεί και το κύριο λήμμα να θεωρούνται πρόσωπα εγκυκλοπαιδικής σημασίας;;;;;Στο δια ταύτα εάν όντως παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών επιτρέψτε στην αυθεντία την ίδια, δηλαδή την ΒΠ να διαγράψει ή όχι ότι θεωρεί άκυρο και αβάσιμο.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Όλοι εμείς είμαστε η Βικιπαίδεια......

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

@Dimichatzipavlis δεν υπάρχει ιδιοκτησία επί των λημμάτων, ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά ούτε συμβολικά. Η Αγορά είναι η κεντρική, ας πούμε, σελίδα συζήτησης της Βικιπαίδειας, μπορείτε εκεί να εκθέσετε τις απόψεις σας για το πως νομίζετε ότι είναι καλύτερο να λειτουργεί. Σε κάθε περίπτωση μην σπεύδετε να αποδώσετε κακή προαίρεση ή άγνοια στους άλλους χρήστες. Συζητείστε μαζί τους και και, κυρίως, βασίστε την επιχειρηματολογία σας στις πολιτικές και τις οδηγίες της Βικιπαίδειας.

Mpaglamas (συζήτησησυνεισφορές)

@Dimichatzipavlis Αν αυτή η σελίδα αποτελεί εργασία σου από όσα καταλαβαίνω ότι λες, ή όχι δεν είναι δυστυχώς σχετικό. Είτε έπαιρνες τις κατευθυντήριες γραμμές σου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό (υπερβολή αλλά ισχύει!) πάλι δεν θα ήταν σχετικό.

Η Βικιπέδια είναι μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Δεν έχει κανένας την εξουσία να επιβάλει τι ακριβώς θα υπάρχει τα λήμματα, ούτε και ανήκουν σε κανένα. Τα λήμματα κρίνονται, επεξεργάζονται από την κοινότητα συλλογικά, όχι από πρόσωπα ατομικά. Δεν προσπαθεί κανείς να σε χλευάσει, στο διαβεβαιώ.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Μιας και είναι εργασία σου, διάβασε τους κανόνες και τους σκοπούς της βικιπέδιας αναλυτικά πριν προβείς σε απαντήσεις και εκνευριστείς χωρίς λόγο. Σε παραπέμπω στα λινκ:

Αυτά τα πέντε παραπάνω σε παρακαλώ διάβασε τα, είναι σημαντικότατα, ήδη έχεις προβληματιστεί επειδή τα παρέλειψες. Τα υπόλοιπα είναι επίσης χρήσιμα, ρίξε τους μια ματιά.

Με όλο το σεβασμό, · Mpaglamas 18:52, 17 Νοεμβρίου 2021 (UTC)

Dimichatzipavlis (συζήτησησυνεισφορές)

αγαπητέ σας ευχαριστώ πολύ δυστυχώς όμως δεν έχω την ευχέρεια του χρόνου να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις, αντ' αυτού αντί να διορθωνουν το λήμμα με τις απαραίτητες προσθήκες διαγράφουν συνεχώς και ασυστόλως πληροφορίες οι οποίες αν και μη δημοσιευμένες σε ιστότοπους λόγω κάποιας παλαιότητας, ισχύουν παρόλα αυτά.

Mpaglamas (συζήτησησυνεισφορές)

Αδερφέ μου και εγώ διόρθωσα εν μέρει το λήμμα σου. Ακόμα και αν δεν έχεις την ευχέρεια του χρόνου δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις να μην διορθώνεται το λήμμα σύμφωνα με τους κανόνες.

Πραγματικά δεν αμφιβάλλω ότι καλοπροαίρετα κάνεις τις αλλαγές ή ότι ισχύουν, αλλά δυστυχώς οι κανόνες είναι εκεί για να λόγο, την διατήρηση της ΒΠ σε όσο πιο υψηλά στάνταρ εγκυκλοπαίδειας είναι δυνατό. Το εγχείρημα αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς της απαραίτητες πηγές όμως..

Φιλικά · Mpaglamas 10:45, 18 Νοεμβρίου 2021 (UTC)

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν τον νοιάζουν αυτά τα πράγματα, αυτός θέλει να κάνει τη δουλειά και χ... για την ΒΠ και τους κανόνες της

Mpaglamas (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητή Δώρα, ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Εμείς πρέπει να τον παραπέμψουμε στους κανόνες και αν θέλει ο χρήστης, θα γράψει με το σωστό τρόπο, αν και το καταλαβαίνω ότι η επιθετική συμπεριφορά δεν είναι και η καλύτερη.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Mpaglamas (ιστορικό)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το έχουμε κάνει ήδη από χτες. Δες τη συζήτηση του λήμματος και το ιστορικό του και θα καταλάβεις περι τινος προκειται

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Μην το λέτε αυτό, αγαπητή μου κυρία Στρουμπούκη....... : )

Απαντήστε στο "Αναίτια παρέμβαση σε λήμμα"