Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:JadeAlas

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και καλό μήνα. Από τις 21 Μαρτίου τρέχει ο διαγωνισμός Άνοιξη ΚΑΕ 2021 με στόχο την δημιουργία λημμάτων για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Έπαθλα είναι βιβλία αξίας 80 ευρώ για πέντε χρήστες με 5+ λήμματα.

Επειδή γράφεις λήμματα για το Wikigap και τον διαγωνισμό για τους Ρομά, όσα λήμματα για τις χώρες αυτής της περιοχής γράφεις είναι δεκτά και για αυτό το διαγωνισμό, ενώ οι Ρομά είναι δεκτοί και για το διαγωνισμό.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης, εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να γράψεις και λήμματα για τις γυναίκες για τον διαγωνισμό και μετά το Wikigap, ενώ μπορείς να γράψεις και για πολλά άλλα θέματα.

Apokats (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Αρχικά, συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό και ελπίζω να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό έως το τέλος. Θέλω να σου γράψω μερικά μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις για τη διευκόλυνσή σου, καθώς και για να υπάρχει μικρότερος φόρτος σε όσους ασχολούνται με την επιμέλεια λημμάτων.

Σε λήμματα προσώπων να τοποθετείς το πρότυπο {{Πληροφορίες προσώπου}} στην αρχή του λήμματος και στο τέλος τα πρότυπα {{authority control}} και {{DEFAULTSORT:}}, όπου στο δεύτερο γράφεις πρώτα το επώνυμο και ύστερα το όνομα/ονόματα του προσώπου, ώστε να είναι πιο λειτουργική η αναζήτησή του στις κατηγορίες. Επίσης, σε περίπτωση μετάφρασης ενός λήμματος από οποιαδήποτε ξένη βικιπαίδεια, είναι σωστό για λόγους copyright να χρησιμοποιείται το Πρότυπο:Ενσωμάτωση κειμένου. Η διαδικασία είναι «Προβολή ιστορικού». Πάνω δεξιά θα δεις έναν κόκκινο σύνδεσμο «Σημειώσεις ιστορικού». Απλά πατάς πάνω σε αυτό, προσθέτεις στο κουτί επεξεργασίας το πρότυπο ενσωμάτωσης και αποθηκεύεις.

Καλή συνέχεια!!!

Απαντήστε στο "Άνοιξη ΚΑΕ"