Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Goneas2020 (συζήτησησυνεισφορές)

O CubicStar ψευδεται συνεχώς εναντίον μου. Ενω με απειλεί ο ίδιος, αναφέρει οτι απειλείται με δόλιο τρόπο, αντιπεπιστημονικό, αντικοινωνικό, και θέλει να αλλάξει τα ιστορικά δεδομένα σε ΣΥΓΑΠΑ-Σπιτάλας

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Εσείς και οι συνεργάτες παραβιάζετε τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου και τις πολιτικές της κοινότητας της Βικιπαίδειας (αρχικά παραβιάζατε μόνο της Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων αλλά πλέον πολλά περισσότερα).

Σας τονίζω ότι η Ευγένεια δεν είναι προαιρετική, και η υπόθεση καλής πίστης θα σας απομάκρυνε από τα σφάλματα που κάνετε, όπως οι ξεκάθαρες πλέον νομικές απειλές («θα σας καταγγείλουμε στο ηλεκτρονικό έγκλημα», «νά προσλάβετε κάποιον δικηγόρο γιά τά περαιτέρω» κλπ.). Η Βικιπαίδεια ως ανεξάρτητος ιστότοπος δεν είναι υποχρεωμένη να δέχεται οποιοδήποτε χρήστη και συμπεριφορά, πολύ περισσότερο όταν παραβιάζει τους Όρους Χρήσης (οπότε είστε υποχρεωμένοι νομικά να τους ακολουθείτε εφόσον τον χρησιμοποιείτε). Το μόνο που θα καταφέρετε να κάνετε συνεχίζοντας όλο αυτό θα είναι η φραγή και ο πλήρης αποκλεισμός από τη δυνατότητα χρήσης της Βικιπαίδειας.

Απαντήστε στο "O CubicStar ..."