Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

Φραγή

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: Ο διαχειριστής φράχθηκε ευτυχώς.
6
Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Για την εκ νέου συμμετοχή σου σε διορθοπόλεμο και διασπαστική συμπεριφορά, 1 εβδομάδα φραγή καθώς το παρελθόν σου είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο. Για όλα τα υπόλοιπα η πρόταση μόνιμης φραγής σου είναι ήδη σε εξέλιξη και έχεις ήδη τοποθετηθεί εκεί.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι ξεκάθαρο ότι η Βικιπαίδεια αποτελεί σάκο του μποξ που βρίσκεις καταφύγιο σε καθημερινή βάση με σκοπό το bullying άλλων χρηστών.

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Το μόνο που εφαρμόζεται είναι η πολιτική απέναντι στις ενέργειες χρηστών. Αν είσαι τόσο ευαίσθητος με το bullying, ξεκίνα με το να μη το εφαρμόζεις επί άλλων χρηστών. Bullying, διασπαστική συμπεριφορά, διορθοπόλεμοι, ακολουθούνται από φραγή, ειδικά από την στιγμή που η παρουσία σου χαρακτηρίζεται από τέτοια δραστηριοποίηση, και η αντίδραση σου είναι πάντα να επιτίθεσαι στον διαχειριστή που επεμβαίνει με το να σε περιορίσει.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Άνθρωπε μου, παραβιάζεις συστηματικά ό,τι κανόνα υπάρχει στην Ελληνική Βικιπαίδεια και κάνεις επίκληση στη τάξη. Τι προσπαθείς να πείσεις; Δεν καταλαβαίνω καν τι παριστάνεις πλέον. Γιατί δεν φεύγεις όπως έχεις υποσχεθεί; Όταν θα σου αφαιρεθούν οριστικά τα διαχειριστικά σου εργαλεία, θα ηρεμήσει ολόκληρη η κοινότητα από τις σαθρές σου ενέργειες.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Αστείο το να αναφέρω ότι η πρόταση σου για μόνιμη φραγή μου κατέληξε στο κάδο σκουπιδιών - ακριβώς εκεί όπου ανήκεις εσύ μαζί με τις ενέργειες σου.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Orologio blu.svg
Αυτός ο χρήστης του οποίου ο λογαριασμός βρίσκεται σε φραγή ζητάει την επανεξέταση της φραγής του:

Καταχρηστική φραγή του διαχειριστή Gts-tg και πάλι, ενώ δύο άλλοι διαχειριστές συμφωνούν ότι η συζήτηση στην αγορά όφειλε να παραμείνει!

Σημείωση:

  • Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χρήστης μπορεί να μην είναι πράγματι σε φραγή ή να έχει λήξει η φραγή του. Παρακαλούμε ελέγξτε το αρχείο φραγών. Αν δεν καταγράφεται σχετική φραγή ή η πιο πρόσφατη έχει ήδη λήξει, τότε έχετε δεχτεί αυτόματη φραγή από τα αυτοματοποιημένα συστήματα αντι-βανδαλισμού. Παρακαλούμε αφαιρέστε το αίτημα αυτό και ακολουθήστε αυτές τις αντί να στραφείτε στην άμεση αντιμετώπιση από κάποιον διαχειριστή.
  • Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες επανεξέτασης φραγών ώστε να βεβαιωθείτε ότι το αίτημά σας για άρση της φραγής θα βοηθήσει στη δική σας περίπτωση. Μπορείτε να αλλάξετε το αίτημά σας οποτεδήποτε.